Jane Fonda ranije je upozorila J. Lo u vezi Bena: "Kao da pokušavate nešto dokazati"

Foto: Profimedia

Glumica Jane Fonda (86) i Jennifer Lopez (55) zbližile su se još 2005. godine na snimanju popularnog filma Za sve je kriva svekrva.

Upozorila ju je

Jane i Jennifer postale su bliske prijateljice tijekom snimanja filma, a 86-godišnja glumica bila je vrlo zaštitnički nastrojena prema Lopez. Fonda je kroz svoje iskustvo naučila biti vrlo oprezna, pa je svoju mlađu kolegicu upozorila na nedostatak istog, prenosi New York Post.

Fonda je upozorila pjevačicu na potencijalne rizike, što je prikazano u dokumentarcu The Greatest Love Story Never Told, u kojem Lopez želi objasniti kako stvari stvarno stoje između nje i popularnog glumca. Iako dokumentarac prikazuje njihovu ljubav kao savršenu, samo je nekoliko tjedana bilo dovoljno da se pokaže da romansa s ekrana nije onakva kakvom se činila.

U dokumentarcu je prikazano da Fonda upozorava Lopez na prekomjernu medijsku izloženost s Affleckom. "Čini se kao da pokušavate nešto dokazati umjesto da jednostavno živite svoj život. Na svakoj drugoj fotografiji vas dvoje se ljubite ili grlite", izjavila je glumica, pokušavajući natjerati Lopez na razmišljanje, no Jennifer joj je odgovorila: "Mi samo živimo svoj život."

Podnijela papire za razvod

Lopez je u utorak podnijela zahtjev za raskid njihovog dvogodišnjeg braka u Los Angelesu, što se poklapa s godišnjicom njihove svadbe u Riceborou u Georgiji 2022. Do razvoda je došlo nakon višemjesečnih nagađanja o problemima u braku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.