Jelena Rozga danas slavi 47. rođendan. Sjećate se kako je izgledala prije 20 godina?

Foto: Marko Prpic/Dino Stanin/ Nel Pavletic/Robert Anic/Slavko Midzor/Damir Spehar/PIXSELL

Jelena Rozga danas slavi 47. rođendan. 

Rođena je 23. kolovoza 1977. godine u Splitu. Ljubav Jelene Rozge i pozornice počela je baletom, a plesa se odrekla 1996. godine, kada je na mjestu pjevačice Magazina zamijenila Danijelu Martinović.

Prvi veliki hit s Magazinom Suze biserne otpjevala je iste godine. Bilo joj je samo 19 godina. S Magazinom je nastupala punih 10 godina. Bend je napustila 2006. godine, kada je započela samostalnu karijeru.

Ubrzo je postala jedna od najtraženijih i najpopularnijih pjevačica na ovim prostorima. Mi smo se tim povodom prisjetili kako je pjevačica izgledala prije 20-ak godina.

Ljudi se ne prestaju čuditi njezinom mladolikom izgledu

Osim  glazbenom talentu, godinama se mnogi ne prestaju čuditi njezinom izgledu jer se čini kao da uopće ne stari. Početkom godine internetom se proširila šala o tome, a nasmijala je i samu pjevačicu.

"Jelena Rozga misterija univerzuma. Kunem vam se kad sam imao 12-13 godina, ona je imala 35-40 i bila top. Sad ja skoro imam 40, a onda i dalje 35-40 i top", netko je napisao na X-u i objava je postala viralna, a podijelila ju je i Rozga na Instagramu.

Kaže da se nikad ne bi podvrgnula estetskim zahvatima

Nedavno je Jelena u razgovoru za srpske medije rekla da se nikad nije podvrgnula estetskim zahvatima i da ne planira.

"Zbog moje mame nikada nisam. Rekla bi mi: 'Ćeri, što si to napravila od sebe?' Kada sam 1996. godine počela pjevati u Magazinu, krenula sam se šminkati. Imala sam strašne alergije po očima, usnama... Jedan poznati dermatolog iz Splita rekao je mami nakon što mi je prepisao lijekove, masti: 'Lijepa je, ali bi bila ljepša kada bi malo smanjila nos, povećala usne i operirala uši.' Ona mu je samo na to rekla: 'Gospodine, doviđenja'", ispričala je Rozga za Blic.rs

Na svoj mladolik izgled osvrnula se i u razgovoru za In magazin.

"Ja sam oduvijek pazila koliko i što jedem, što unosim u svoje tijelo. Moji su Dalmatinci i uvijek se nekako jela najviše riba doma, što više povrća iz našeg sela, iz Blizne, domaće maslinovo ulje, a posljednjih par godina, otkad imam velikih problema sa štitnjačom, izbacila sam i gluten i laktozu i svašta nešto i što je najvažnije, ja ne pijem alkohol, nikad ga u životu nisam pila", rekla je Rozga.

Jelena Rozga danas
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.