Jennifer Lopez i Matt Damon privukli pažnju na premijeri filma, držali se za ruke

Foto: Profimedia

Prošlog vikenda je u Torontu održana premijera filma Unstoppable, projekta na kojem su Ben Affleck i Jennifer Lopez zajedno radili. Na premijeri je pažnju privukao trenutak u kojem Jennifer i glumac Matt Damon, Benov bliski prijatelj, sjede i drže se za ruke dok razgovaraju.

Na fotografiji se vidi da mu Lopez nešto objašnjava, dok Damon sagnute glave sluša što mu ona govori.

Affleck nije došao na premijeru

Ben Affleck je odlučio preskočiti premijeru. Umjesto toga vrijeme je odlučio provesti s djecom. Ben je producent filma Unstoppable, koji prati priču o Anthonyju Roblesu, koji je rođen bez jedne noge te koji je postao prvak u hrvanju na koledžu, natječući se protiv škole koja ga je prethodno odbila. Jennifer u filmu ima sporednu ulogu.

Održali su prijateljstvo

Matt i Ben su prijatelji više od 40 godina. Zajedno su 1997. godine postigli veliki uspjeh u filmskom svijetu, osvojivši Oscara za najbolji scenarij za film Good Will Hunting.

Podsjetimo, Damon je za Radio Time Podcast nedavno komentirao svoju situaciju u usporedbi s Affleckovom: "Prije 25 godina kultura tračerskih časopisa bila je ogromna, ali mene su ignorirali. Nisam bio zanimljiva priča, oženjen momak je dosadan. Skandali i seks su ono što privlači pažnju. Imao sam sreće", poručio je. "Pogledam Bena i ne mogu si zamisliti da živim pod tolikim povećalom 25 godina", dodao je.

Razvodi se od Jennifer Lopez

Podsjetimo, J.Lo je podnijela zahtjev za raskid dvogodišnjeg braka u Los Angelesu. Do razvoda je došlo nakon višemjesečnih nagađanja o problemima u braku. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.