Jennifer Lopez traži promjenu prezimena nakon razvoda od Bena Afflecka

Foto: EPA

Uz papire za rastavu braka, Jennifer Lopez je podnijela i zahtjev za promjenom prezimena, prenosi USA Today. Iako je svi već desetljećima znamo samo kao Jennifer Lopez, ona se godinama već tako ne zove. Naime, pjevačica je uzela Benovo prezime pa je njezino zakonsko ime zadnje dvije godine bilo Jennifer Lynn Affleck.

Također je zatražila da sudac ne dodijeli supružničko uzdržavanje njoj i njezinom bivšem suprugu te da obje strane plate odvjetničke troškove. 

Podsjetimo, Lopez je u utorak podnijela zahtjev za raskid njihovog dvogodišnjeg braka u Los Angelesu, što se poklapa s godišnjicom njihove svadbe u Riceborou u Georgiji 2022. Do razvoda je došlo nakon višemjesečnih nagađanja o problemima u braku.

Problemi u braku počeli su već na medenom mjesecu

Navodno su problemi počeli već na njihovom medenom mjesecu na jezeru Como u Italiji, otkrio je bliski izvor za Page Six.

"Njemu je smetalo što ih paparazzi prate. Ona je međunarodna superzvijezda, a on se ponašao kao da ga je iznenadilo što ih prate", rekao je izvor. "Jedva bi razgovarali jedno s drugim tijekom onoga što je trebalo biti najsretnije razdoblje u njihovom životu. On ju je uvjerio da se promijenio, ali to je kratko trajalo", tvrdi njihov bliski izvor.

Žudio je za više privatnosti

Brza romansa brzo je izblijedjela nakon što se prilagodio trijeznom životu. Affleck je počeo žudjeti za više privatnosti i više nije mogao podnijeti Lopezin nivo slave. Unatoč tome, tvrde da je još vodio računa o njezinim osjećajima. Opisali su ga kao "vrlo zaštitnički nastrojenog prema njoj", što je utjecalo na njegovu odluku da odgodi podnošenje zahtjeva za razvod.

Mnoge je iznenadila informacija da par navodno nije potpisao predbračni ugovor. Bez sklopljenog predbračnog ugovora individualna zarada Jennifer i Bena u posljednje dvije godine - bilo da se radi o filmskim projektima ili drugim velikim poslovima - zajedničko je vlasništvo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.