J.Lo i Affleck su probleme imali već na medenom mjesecu, evo što mu je smetalo

Foto: EPA

Problemi u braku Bena Afflecka i Jennifer Lopez počeli su već na njihovom medenom mjesecu na jezeru Como u Italiji, otkrio je bliski izvor za Page Six. Medeni mjesec para uključivao je brojne javne izlaske prepune pokazivanja nježnosti koje su kamere zabilježile.

"Jedva su razgovarali"

"Njemu je smetalo što ih paparazzi prate. Ona je međunarodna superzvijezda, a on se ponašao kao da ga je iznenadilo što ih prate", rekao je izvor. "Jedva bi razgovarali jedno s drugim tijekom onoga što je trebalo biti najsretnije razdoblje u njihovom životu. On ju je uvjerio da se promijenio, ali to je kratko trajalo", tvrdi njihov bliski izvor.

Drugi izvor za Page Six je rekao da je Affleck napokon došao k sebi jer je duže bio trijezan. "Kada su se ponovno počeli viđati, on je tek počeo biti trijezan. Bio je u ranjivom stanju, a njihova kemija je dodatno utjecala na to... Bio je u užurbanom, uzbuđenom stanju", rekao je izvor. Affleck je otvoreno govorio o svojim problemima s alkoholom u prošlosti. Navodno je posljednji put bio na rehabilitaciji 2018. godine.

Žudio za više privatnosti

Brza romansa brzo je izblijedjela nakon što se prilagodio trijeznom životu. Affleck je počeo žudjeti za više privatnosti i više nije mogao podnijeti Lopezin nivo slave. Unatoč tome, tvrde da je još vodio računa o njezinim osjećajima. Opisali su ga kao "vrlo zaštitnički nastrojenog prema njoj", što je utjecalo na njegovu odluku da odgodi podnošenje zahtjeva za razvod.

Podnijela papire za razvod

Podsjetimo, Lopez je u utorak podnijela zahtjev za raskid njihovog dvogodišnjeg braka u Los Angelesu, što se poklapa s godišnjicom njihove svadbe u Riceborou u Georgiji 2022. Do razvoda je došlo nakon višemjesečnih nagađanja o problemima u braku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.