Justus Reid: Htio sam znati tko mi je probušio gume u Zagrebu. Srećom, bilo je kamera

Screenshot: Instagram

Američki tiktoker Justus Reid otkrio je tko mu je u Zagrebu probušio gume na automobilu.

"Želio sam znati tko je to mogao napraviti, pa sam se raspitao. Srećom, bila je sigurnosna kamera u blizini. Evo što se dogodilo u 21:15. Na snimci se vide tri tinejdžera koja prilaze automobilu, a potom nestaju iza automobila. Četiri sata kasnije dobio sam poruku od prijatelja koji mi je ispričao što se dogodilo. Obje gume s lijeve strane su bile probušene", ispričao je u novom videu na Instagramu.

"Tinejdžeri se ne mogu identificirati, predaleko su. Sve i da mogu, to su samo djeca. Pretpostavljam da su to napravili jer su znali da je to moj automobil. Ohladio sam se, opraštam momcima koji su ovo napravili. Iako je ovo bilo osobno, smatram da su to napravili jer im u životu nedostaje pozitive. To nije problem samo u Hrvatskoj, već u cijelom svijetu", dodao je.

"Nadam se da mi se nešto slično više nikad neće dogoditi i da ljudi mogu poraditi na odgoju djece koja će poštovati svoje susjede. To je sve", zaključio je Justus. "Volite jedni druge", dodao je u opis videa. 

Neki su mu u komentarima pisali da je sve namješteno

Podsjećamo, Amerikanac je izazvao hrpu reakcija zbog snimke na kojoj govori da mu je netko u Zagrebu probušio gume na automobilu s beogradskim tablicama. Neki su u komentarima na društvenoj mreži pisali da je sve namješteno.

"Da bude jasno. Za sve one koji misle da je ovo namješteno. Saznao sam što se dogodilo večer prije nego što sam objavio. Parkirao sam automobil kod prijatelja i on mi je poslao poruku. Došao sam sljedeće jutro i objavio video kad sam potvrdio da se radi o vandalizmu", napisao je potom Reid na Instagramu.

Potom je objavio screenshot poruka s prijateljem koji mu je napisao da je došao na parking ispred zgrade u noćnim satima i vidio da mu je netko probušio gume. Poslao mu je i fotografiju automobila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.