"Kakav cringe": Travis Scott stao pred paparazze, a oni prestali fotkati

Screenshot: Instagram

Reper Travis Scott doživio je neugodnu situaciju na ekskluzivnom predstavljanju Jay-Z-jevog kluba u New Yorku.

Među ostalim uzvanicima bili su i Tiffany Hadish, Kevin Durant i Beyonce. Popis zvijezda na događaju privukao je mnogo paparazza i novinara, a u jednom videu podijeljenom na društvenim mrežama vidi se kako blicevi fotoaparata obasjavaju crveni tepih.

Dok je Travis prilazio, paparazzi su vikali kako bi privukli njegovu pozornost, ali kad je stao i zauzeo pozu za fotografiju, blicevi su naglo prestali. "Ovo je bilo teško gledati", jedan je od komentara ispod videa.

"Čekali su dok nije ponovno krenuo hodati", "Činjenica da su blicevi opet počeli bljeskati čim je otišao je nevjerojatna", "To nije poza za fotku, tako ja stanem kad čekam dostavljača", "Kakav cringe", samo su neki od komentara. Video ima preko 115 tisuća lajkova.

Nedavno bio uhićen

Podsjetimo, Travis je početkom mjeseca uhićen u jednom pariškom luksuznom hotelu zbog tučnjave, priopćilo je pariško tužiteljstvo. Policija je uhitila Scotta (33) nakon što je zaštitar pokušao prekinuti tučnjavu između repera i njegovog tjelohranitelja, rekli su tužitelji i dodali da je pokrenuta kriminalistička istraga. Nekoliko francuskih medija objavilo je da je Scott bio pijan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.