Kanađanka ljetovala na Hvaru: "40€ smo platile ulaz u klub, stalno svira ista pjesma"

Screenshot: TikTok

Influencerica Vanessa Pettorelli, koja živi u Montréalu u Kanadi, ovog ljeta odlučila je posjetiti Hrvatsku, a svoje putovanje dokumentirala je na društvenim mrežama. 

Ljetovanje na Hvaru

U Hrvatsku su doputovali iz Španjolske. Nije bilo direktnih letova pa su morali presjedati u Beču, što im je zadalo probleme. Zbog kašnjenja leta iz Beča u trajanju od 45 minuta zakasnile su na trajekt kojim su trebale ići do Hvara, ali im se ipak posrećilo da je navečer išao još jedan trajekt. 

"Jedva smo sišle s trajekta. Mislite da nam je ijedan muškarac došao pomoći? Ne, nisu bili dragi prema nama, ali u redu je, ne treba nam muškarac", našalila se. 

@vpettorelli my step up app is going crazy w these travel days #croatia #travelwithme #travel #europe ♬ Yacht Club - MusicBox

Hrvatska joj se svidjela već na početku ljetovanja. "Mogu li ovako živjeti svaki dan? Hrvatska je predivna", rekla je opisujući što je radila tog dana. 

@vpettorelli

can I live like this every day 🙂‍↕️

♬ The Kite Live by Luisa Marion - luisa_marion_music

Ona i njena prijateljica nisu propustile ni predivne zalaske sunca u Dalmaciji. No, postoji jedna stvar koja joj se nije svidjela - stepenice. "Hrvatska, volim te, ali napravite normalne staze", kaže Vanessa. Ipak, šetnja po stepenicama isplatila se kada su vidjele zalazak sunca. "Bilo je vrijedno ovog pogleda", zaključila je.

@vpettorelli it was worth it for this view :’) #croatia #hvar #sunset ♬ The Kite Live by Luisa Marion - luisa_marion_music

Obožavateljice filma Mamma Mia

Prisjetile su se kako se u Hrvatskoj snimao film Mamma Mia. Naime, drugi dio filma Mamma Mia snimao se na otoku Visu 2017. godine. Snimanje je trajalo manje od mjesec dana, a na filmu su radili i hrvatski filmski djelatnici i statisti. 

"Htjele smo otići i na Vis, ali nismo imale prijevoz", rekla je Vanessa. 

@vpettorelli me almost drowning lmao we wanted to go to the actual island vis but they didn’t have boats when we went 😭 #mammamia #croatia ♬ original sound - 🙊

Isprobavale burek

U pekari na Hvaru kupile su burek sa špinatom i mesom. "Zaljubila sam se", rekla je. 

@vpettorelli I realized they’re called burek & I’m in love #burek #croatia ♬ Yacht Club - MusicBox

40 eura platile ulaz u klub

Jedne večeri otišle su u jedan od najpoznatijih klubova na Hvaru, Carpe Diem. Prvo ih je iznenadilo što su ulaz u klub platile 40 eura, a zatim im se glazba nije svidjela. "Ovdje smo 30 minuta i stalno sviraju istu pjesmu. House je. Onako, želimo ABBA-u, zašto smo platile 40 eura?" rekle su djevojke. Naposljetku su napustile klub u 2:30 upravo zbog pjesama koje su se puštale. 

@vpettorelli I liked seven better & it was free guys #croatia #hvar ♬ Yacht Club - MusicBox

Osim Hvara, posjetile su i Dubrovnik. 

@vpettorelli we chose the one day with wind & rain 😭 #dubrovnik #croatia ♬ original sound - PJC

Inače, Kanađanka se nije baš snašla tijekom vožnje automobilom po Europi. Kada je bila u Španjolskoj, unajmila je automobil da obiđe Mallorcu, ali zavoji i uske ceste su joj predstavljali problem. "Ne znam kako je ova cesta uopće legalna i kako je dvosmjerna, nismo ništa vidjele 10 minuta", rekla je.

@vpettorelli idk how this road in deia is legal how is this 2 way we couldn’t see for 10 min 😭 #europe ♬ RIBS by Lorde

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.