Kosor o OI: Neugodno je gledati kad se pozornost s tenisačice skreće na navijačicu

Foto:Igor Kralj/Neva Zganec/PIXSELL

Hrvatska tenisačica Donna Vekić plasirala se u finale Olimpijskih igara u Parizu. Nakon što je u polufinalu Donna pobijedila Slovakinju Annu Karolinu Schmiedlovu 6:4, 6:0, mnogi su joj čestitali. Javila se i Jadranka Kosor.

"Divljenje i čestitke za fantastičnu Donnu Vekić", napisala je, a zatim dodala:

"Divno je gledati kako igra kao što je neugodno gledati kad se pozornost s tenisačice želi skrenuti na navijačicu."

Mnogi njezini pratitelji u komentarima nagađaju da je drugi dio njezine objave upućen Kolindi Grabar-Kitarović, iako Jadranka to nije nigdje izričito napisala. Dok su neki Jadranki Kosor pisali da je "ljubomorna", drugi su se složili s njom. "Bruka i sramota", "Navikli smo da navijačica krade pozornost kad god može", neki su od komentara.

Kolinda navijala za Donnu u polufinalu

Podsjetimo, Kolinda je pratila polufinalni meč Donne Vekić i strastveno je navijala stisnutih šaka. Fotografi su je snimili na tribinama. Nosila je bijelu košulju, crveni sako i maramu na kockice zavezanu oko zapešća. 

Kolinda je Donnu pratila i u četvrtfinalu nakon čega se oglasila i na Instagramu. Objavila je fotografiju s tribina na kojoj pozira s ostalim navijačima dok u rukama drže hrvatsku zastavu. "Uvijek uz tebe, naša najdraža, talentirana, predivna Donna Vekić! Idemo dalje!" napisala je bivša predsjednica u opisu objave.

Inače, Donni će protivnica u finalu biti 21-godišnja Kineskinja Qinwen Zheng, koja je u polufinalu izbacila Igu Swiatek, prvu igračicu svijeta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.