Kralj Charles poslao podršku engleskoj reprezentaciji i nasmijao ljude izjavom

Foto: EPA

Kraljevska obitelj ovih dana posvećena je Europskom nogometnom prvenstvu. Nakon jučerašnje pobjede Engleza nad Nizozemcima te plasmana u finale, kralj Charles pridružio se čestitkama te reprezentaciji poslao simpatičnu poruku. Sve je objavljeno na kraljevskom službenom Instagram profilu.

"Moja supruga i ja, kao i cijela naša obitelj, želimo vam najiskrenije čestitati na ulasku u finale i želimo vam sve najbolje na utakmici u nedjelju", pisalo je u objavi. Kralj se malo i našalio te je u nastavku pisalo: "Želim vas potaknuti da osigurate pobjedu prije nego što bude potrebe za čudesnim golovima u zadnjoj minuti ili još jednom dramom s jedanaestercima, siguran sam da bi stres, puls i krvni tlak nacije bili znatno smanjeni."

Komentari pratitelja

"Kralj govori u ime svih Engleza", "Sviđa mi se ova poruka", "Odličan britanski humor", bili su neki od komentara njihovih pratitelja. Jedan od pratitelja se i našalio te upitao može li, ako se pobijedi, u ponedjeljak biti neradni dan. 

Princ William nedavno je pratio utakmicu na tribinama

Princ William također je strastveni navijač engleske reprezentacije. Pratio je utakmicu Engleske i Švicarske u četvrtfinalu Europskog prvenstva. Dok je sjedio na tribinama, nije mario što su mnoge kamere uperene u njega. Navijao je, skakao, vikao i naposljetku - pravio je razne grimase. Bio je tužan, pa zabrinut i naposljetku sretan zbog pobjede Engleza.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.