Miran Kurspahić ima novu djevojku, objavio prve zajedničke fotke

Foto: Instagram

Kazališni redatelj, glumac i performer Miran Kurspahić na Instagramu se pohvalio fotografijama s novom djevojkom. 

Riječ je o Eliji Paljetak, specijalistici dječje stomatologije. Story piše da je par u vezi već nekoliko mjeseci, a 44-godišnji glumac je s Elijom prije tjedan dana objavio prve zajedničke fotografije. 

Odmarali su se na Jadranu, a potom su posjetili Sarajevo. Samozatajnu Eliju na Instagramu prati 300 ljudi, a profili na društvenim mrežama su joj zaključani. Trenutno radi u jednoj stomatološkoj klinici u Zagrebu.

Početkom godine prekinuo s Mirnom Škrgatić

Kurspahić je vezu sa stomatologinjom započeo nakon prekida s hrvatskom kantautoricom Mirnom Škrgatić. 

"Miran i ja smo se razišli početkom godine, sporazumno, u prijateljskim odnosima. Razlozi ostaju među nama. Međusobno se iznimno cijenimo i poštujemo, kako to i dostoji nakon godina zajedničkog života", rekla je Mirna početkom godine za domaće medije.

Miran i Mirna u vezi su bili oko četiri godine. Mnogi su ih zvali IT parom domaće scene. Surađivali su i poslovno tako što se Miran nekoliko puta pojavio u njenim spotovima, dok je ona radila kostimografiju za njegove predstave.

Miran je prije Mirne ljubio arhitekticu Ninu Miju Čikeš. S njom je bio od 2015., a prekinuli su nakon dvije godine veze. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.