Najmoćnija žena mode s obitelji je došla u Pariz, gledali su umjetničku gimnastiku

Foto: Profimedia

Prva žena Zare, Marta Ortega, stigla je u Pariz i to u pratnji svoje obitelji. Gledali su nastup Simone Biles u umjetničkoj gimnastici koja je osvojila olimpijsko zlato.

Predsjednica Inditexa sjedila je na tribinama sa suprugom Carlosom Torrettom i dvoje od njezino troje djece. Sin Amancia (11) rođen je u njezinim prvom braku sa Sergiom Álvarezom Moyom te Matildom, djevojčicom od četiri godine koju je dobila sa sadašnjim suprugom.

Najmlađi sin nije bio s njima

Na tribinama im se, ipak, nije pridružio maleni Manuel, dječačić od nepunih osam mjeseci. Naime, Manuel je drugo zajedničko dijete Marte Ortege i Carlosa Torrette, koji je na svijet došao 16. prosinca 2023. Marta i cijela obitelj Ortega privatan život drže dalje od javnosti.

Podsjećamo, Marta je kći Amancija Ortege koji je 1985. osnovao kompaniju Inditex u čijem su vlasništvu brendovi Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Massimo Dutti, Oysho, Zara Home i Uterqüe. Marta je u travnju 2022. preuzela funkciju predsjednice grupe Inditex, a također se bavi odnosima s javnošću i sudjeluje u upravljanju modnom robom u Zari, koja ostvaruje 70% prihoda Inditexa. 

Privukla je pažnju odabirom čizama

U ožujku ove godine privukla je pažnju na pariškom Tjednu mode na kojem se pojavila u Zarinim čizmama koje koštaju 69.90 eura. Modna izdanja jedne od najutjecajnijih žena u modnom svijetu pažljivo se prate, a Zarina odjeća i modni dodaci u kojima se pojavi često budu rasprodani brzinom munje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.