Poznate Hrvatice ispratile su svoju djecu u školu: "Bit će suza"

Foto: Instagram

Ljeto je mnogima prošlo brzo, a sada je vrijeme da se svi prime posla, i roditelji i djeca, jer novi su izazovi pred svima. Torbe su već na ramenima, a i školski je pribor spreman.

Naravno, sve je nabijeno i emocijama. Prvi dan škole na svojim su društvenim mrežama obilježile i poznate Hrvatice koje su svoje mališane otpratile u školu. Nekima od njih bio je to prvi susret sa školom, a neki su već sjedili u školskim klupama. 

Jelena Veljača

Jelena Veljača objavila je fotografiju svoje kćeri te se pohvalila da malena Lena kreće u treći razred. "Vjerne obožavateljice kao potpora za polazak u treći", napisala je Jelena u opisu objave u kojoj se vide njihova dva psa koja veselo gledaju u djevojčicu. "Sretan polazak u školu princezi", "Prelijepa je", nizali su se komentari Veljačinih pratiteljica ispod fotografije. 

Nevena Rendeli Vejzović

Poznata novinarka i urednica Nevena Rendeli Vejzović objavila je Instagram story i pokazala svoje dvije kćeri, blizanke Leu i Mare. Njezine djevojčice ove godine kreću u prvi razred i zbog toga je Nevena emotivna. "Ne mogu vjerovati da moje bebe kreću u školu... Bit će danas suza mojih", napisala je ona.

Antonija Stupar Jurkin

Bivša voditeljica Antonija Stupar Jurkin ima kćer Paolu i sina Ivana. Još prije nekoliko dana je objavila fotke na kojima pozira s djecom. "Oni su spremni. I ja također", napisala je u opisu te objavila fotke na kojima se vidi da su odradili šoping prije početka nove školske godine. 

"Za školu nikad spremna", našalila se jedna pratiteljica u komentarima. "Mamina djeca", komentirala je još jedna.

Danas je također objavila fotografije djece na kojima poziraju sa školskim torbama na ramenima i napisala: "Sretna nova školska godina svima koji slave. Moj petaš i moja osmašica."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.