Preminuo 33-godišnji bosanskohercegovački glazbenik i producent

Foto: Facebook

Preminuo je bosanskohercegovački glazbenik i producent Zlatko Karahodžić. Imao je 33 godine.

Tužnu vijest potvrdio je njegov prijatelj Admir Čular iz grupe Helem Nejse. "Brate moj, dušo moja, nikad u životu nisam osjećao ovakvu bol. Hvala ti za prijateljstvo, dobrotu i sve što smo prošli zajedno. Mirno spavaj i odmori se. Voli te tvoj Gagara", napisao je. N1.ba piše da je Zlatko preminuo nakon kraće bolesti. 

Brate moj, dušo moja, nikad u životu nisam osjećao ovakvu bol. Hvala ti za prijateljstvo, dobrotu i sve što smo prošli zajedno. Mirno spavaj i odmori se. Voli te tvoj Gagara.

Objavljuje Admir ČularUtorak, 9. srpnja 2024.

Zlatko je svirao bass na albumu Gluten Tag grupe Helem Nejse te je surađivao s grupom Pank Flojd. Svoje prve nastupe imao je s prijateljicom i kolegicom, bosanskohercegovačkom kantautoricom Esmom Numanović. Bio je i menadžer produkcije na kratkom filmu Mercy Benjamina Dizdarevića, koji je objavljen 2014. godine. 

Bio je angažiran i na Federalnoj TV, gdje je radio kao producent u redakciji Zabavnog programa. "Vijest da smo zauvijek ostali bez kolege i prijatelja koji je ugradio sebe u sve naše programe posljednjih godina, u trenutku svoje mladosti i životnog zanosa, šokantna je i bolna", izjavio je Ivica Pjanić, urednik Jutarnjeg programa i redakcije programa iz kulture Federalne TV.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.