Rakitić s obitelji posjetio Međugorje, ljudi prozvali Raquel zbog odjeće: "Nekultura"

Foto: Instagram

Ivan Rakitić i Raquel Mauri posjetili su Međugorje sa svojim kćerkicama. 

Nogometaš je na Instagramu objavio nekoliko fotografija koje je na svom profilu podijelila i Raquel. U komentarima je ubrzo počela rasprava zbog jednog detalja - naime, nekima je zasmetala modna kombinacija koju je Raquel nosila u svetište. Došla je u širokim trapericama i topu koji joj je otkrivao cijela leđa. Neki misle da takav outfit nije primjeren za takvo mjesto. 

Podijeljene reakcije

"Je li ona stvarno išla u crkvu ovako odjevena?", "Kakva nekultura, gola je došla", "Ovakva došla pred Gospu. Bože me sačuvaj", "Bilo bi lijepo da se supruga prikladnije odjenula", "Gola pred Gospu, mogla je bar majicu obući preko za tih sat vremena", "Vidim da i druge smeta što i mene. Ima neki dress code za ovakva mjesta i nitko nije iznad tih pravila. Inače ste baš lijepa obitelj", neki su od komentara.

No mnogi su obranili Raquel i pisali da nije uopće bitno što je odjenula.

"Kako smo veliki u osuđivanju, a maleni u gledanju srcem", "Divna obitelj, predivni ste svi. A vi, babe bez života, ostavite na miru ženu, nit je ovo svetište ako ćemo brojati sitnice nit su Gospa i Isus u bilo čemu osim plahti hodali", "Dolazimo moliti, a ne gledati tko je što odjenuo", "Bože, kakvih komentara, dobro došla u Hrvatsku", pisali su.

>>Raquel nakon prozivki da se neprimjereno odjenula za Međugorje: Tko je gol?

Ivan i Raquel u Međugorju proslavili važan dan

Podsjećamo, Rakitić i njegova supruga u Međugorju su proslavili 13 godina ljubavi.

Raquel je tim povodom na Instagramu objavila fotografiju sa suprugom.

"Prije 13 godina odlučili smo da se nikad nećemo razdvojiti. Volim te, živote moj", napisala je u opis objave koju je na svom profilu objavio i nogometaš. Kasnije se pohvalila i buketom koji je dobila od supruga.

Podsjetimo, Raquel i Ivan upoznali su se 2011., kad je nogometaš potpisao za Sevillu, i to prvog dana kad je stigao. Pred matičarom su se vjenčali 2013. godine, a dvije godine kasnije u Sevilli su organizirali veliko crkveno vjenčanje. Imaju dvije kćeri, Altheu i Adaru. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.