Raquel nakon prozivki da se neprimjereno odjenula za Međugorje: Tko je gol?

Foto: Instagram

Raquel Mauri odgovorila je na komentare o njezinoj modnoj kombinaciji koju je nosila prilikom posjeta Međugorju sa suprugom i kćerima. Mnogi su joj zamjerali što je nosila top koji joj je otkrivao cijela leđa i pitali je u komentarima je li tako odjevena išla u crkvu.

>>Rakitić s obitelji posjetio Međugorje, ljudi prozvali Raquel zbog odjeće: "Nekultura"

"U crkvi su mi leđa bila pokrivena. Nisam nikoga ubila, gospođo", odgovorila je supruga Ivana Rakitića jednoj pratiteljici na Instagramu.

''Nisam ušla u crkvu golih leđa. Molim vas, nemojte osuđivati, a da ne znate. Hvala'', dodala je ispod drugog komentara. 

"Tko je gol? Plaše li vas gola leđa? U crkvi sam nosila košulju iz poštovanja prema svetom mjestu. Ako ste kršćani, ne sudite", nadovezala se.

Izazvala raspravu na Instagramu

Podsjećamo, nekima je zasmetala modna kombinacija koju je Raquel nosila u svetište. 

"Je li ona stvarno išla u crkvu ovako odjevena?", "Kakva nekultura, gola je došla", "Ovakva došla pred Gospu. Bože me sačuvaj", "Bilo bi lijepo da se supruga prikladnije odjenula", "Gola pred Gospu, mogla je bar majicu obući preko za tih sat vremena", "Vidim da i druge smeta što i mene. Ima neki dress code za ovakva mjesta i nitko nije iznad tih pravila. Inače ste baš lijepa obitelj", neki su od komentara.

No mnogi su obranili Raquel i pisali da nije uopće bitno što je odjenula.

"Kako smo veliki u osuđivanju, a maleni u gledanju srcem", "Divna obitelj, predivni ste svi. A vi, babe bez života, ostavite na miru ženu, nit je ovo svetište ako ćemo brojati sitnice nit su Gospa i Isus u bilo čemu osim plahti hodali", "Dolazimo moliti, a ne gledati tko je što odjenuo", "Bože, kakvih komentara, dobro došla u Hrvatsku", pisali su.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.