Reakcije mladih Hrvata na snimku privođenja pijane Ele Jerković: "Ti si bog"

Foto: Instagram

Splitska influencerica Ela Jerković (28) jučer je na TikToku objavila snimku svog privođenja. Naime, krajem srpnja je privedena u policijsku postaju, a potom i na sud zbog remećenja javnog reda i mira na Bačvicama.

Ispod objavljene snimke nanizali su se komentari mladih Hrvata. 

"Kraljica", "Najjače", "Koji si ti bog, volim te", "Najjača je", "Malo popili, što fali", "Samo jako, alo", "Boli vas briga", neki su od komentara ispod snimke. 

Njen dečko sve snimio

Podsjećamo, patrola je zatekla Elu alkoholiziranu oko 4 sata ujutro kako viče i galami. Upozorena je da korigira ponašanje, no tada je počela i nekontrolirano mahati rukama i nogama, kako se navodi u policijskom izvještaju. 

@elajerkovic

Posto mi novine prijete da ce objaviti ovaj video, ja cu ih preduhitrit🤘🏽

♬ Bor - THCF

Policijski službenici su uporabili silu i sredstva za vezivanje te priveli Elu u policijsku postaju. Tamo je napuhala 2.21 promil, pa je zadržana do otrježnjenja te kriminalistički istražena.

Na TikToku je objavila snimku na kojoj se vidi kako je policajci pokušavaju dignuti s asfalta i privesti. Na snimci se vidi i njen dečko, Adrian Petričević, Splićanin koji godinama divlja u prometu, kako to sve snima.

 "Pošto mi novine prijete da će objaviti ovaj video, ja ću ih preduhitriti. Veliko hvala službenicima koji su bili nježni s lisicama i koji su bili jako kulturni prema nama pri transportu i u postaji", poručila je Ela uz snimku. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.