Sakupljačica loptica s OI-ja je hit na X-u: "Želim da me netko gleda kao ona Novaka"

Foto: X/EPA

Društvenim mrežama proširio se video sakupljačice loptica na jednom od meča Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama u Parizu.

Privukla je pažnju pogledom koji je usmjerila na Novaka. Mnogi su na društvenim mrežama pisali da ga je koketno gledala i šalili se da se to Jeleni sigurno ne bi svidjelo.

"Jeleni Đoković neće biti drago dok bude ovo gledala", "I ja bih ga tako gledala", "Želim naći nekog tko će me gledati kao ona Novaka", "Realno, uhvatili su je da ga gleda kao što bi svatko od nas", "Zaljubljena obožavateljica", nizali su se komentari na X-u.

Osvojio svoje prvo olimpijsko zlato

Podsjetimo, Novak Đoković osvojio je zlato na Olimpijskim igrama u Parizu. Odmah nakon pobjede potrčao je do tribina do supruge Jelene Đoković i kćeri, koju je zagrlio. Nakon meča uzeo je zastavu Srbije i zaplakao. Đoković je vrlo emotivno proživio osvajanje medalje, a nakon slavlja je rekao: "Otišao sam odmah sve njih zagrliti, presretan sam što sam donio zlato Srbiji, ovo je možda moj najveći sportski uspjeh u životu."

Nedugo nakon meča oglasio se i na Instagramu, gdje je uz fotografiju sa zlatom oko vrata poručio: "Srbijo, Uspjeli smo! Volim vas, Nole." Njegov post je u sat vremena skupio preko milijun lajkova, a među prvima su mu se javili svjetski poznati košarkaši LeBron James i Luka Dončić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.