Selena Gomez otkrila da nikada neće moći roditi: Trudnoća bi mi ugrozila život

Foto: Profimedia

Selena Gomez priznala je da nikada neće moći roditi. "Nikada nisam ovo rekla, ali, nažalost, ne mogu nositi svoju djecu. Imam mnogo medicinskih problema koji bi ugrozili moj život i život djeteta", izjavila je za Vanity Fair.

"Jako se dobro nosim s tim. Smatram blagoslovom to što postoje divni ljudi voljni sudjelovati u surogatstvu ili posvojenju, što su velike mogućnosti za mene. Zahvalna sam na alternativama za ljude koji silno žele postati roditelji. Ja sam jedna od tih osoba. Jedva čekam vidjeti kako će taj put izgledati, iako će biti malo drugačiji. Na kraju dana, nije mi važno. Bit će moje. Bit će moje dijete", dodala je.

Šuška se da je zaručena

Podsjetimo, Selena je već neko vrijeme u vezi s Bennyjem Blancom, a mnogi nagađaju i da su se zaručili. Selena i njezin dečko još uvijek nisu službeno potvrdili vijest o zarukama ili mogućem vjenčanju, no Blanco je u nedavnom gostovanju u emisiji The Howard Stern Show potvrdio da je njihova veza ozbiljna te da želi zasnovati brak i obitelj sa Selenom.

Selena je u prosincu prošle godine potvrdila da je u vezi s Blancom šest mjeseci, a tada ga je nazvala "najboljom stvari koja joj se ikad dogodila" i izjavila da se prema njoj ponaša "bolje nego bilo koje ljudsko biće na ovom planetu". Inače, Selena i Benny poznaju se godinama jer su surađivali s J. Balvinom i Tainyjem na pjesmi I Can’t Get Enough iz 2019.

Postala je milijarderka

Selena je i službeno postala milijarderka, piše Bloomberg. Ona je kao pjevačica i glumica, ali i poduzetnica postigla izniman uspjeh te je sada među najmlađim milijarderima u SAD-u.

Njezin ukupna vrijednost procijenjena je na 1.3 milijarde dolara. Iako je prvenstveno poznata kao pjevačica i glumica, najveći dio njezinog bogatstva dolazi od make-up brenda Rare Beauty, koji je lansirala 2020. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.