Seve bila na Coldplayu u Beču, s njom se zabavljale Andrea Čermak i nećakinja Mia

Foto: Instagram

Severina je u srijedu bila na koncertu grupe Coldplay u Beču. 

S njom su na koncert, između ostalih, išle njezina nećakinja Mia Popović i Andrea Čermak, snaha generala Ivana Čermaka. Pjevačica se na Instagramu pohvalila videom iz Beča.

"Valja nekad otići s prijateljima na koncert koji nije moj... Kolege, WOW, bilo je nezaboravno", napisala je pjevačica u opis objave.

Svi koncerti su rasprodani

Podsjećamo, Coldplay je sinoć u Beču održao prvi od četiri zakazana koncerta. Večeras će se na stadionu Ernst Happel održati drugi koncert, a zadnja dva zakazana su za subotu i nedjelju. 

U austrijskom glavnom gradu su pojačane mjere sigurnosti zbog nedavnih terorističkih prijetnji koje su dovele do otkazivanja nastupa američke zvijezde Taylor Swift. Policija je ranije objavila da će obožavatelji biti podvrgnuti detaljnim pregledima i dužem čekanju. 

Austrijska obavještajna služba također provjerava osobe koje rade na stadionu i u njegovoj blizini. Jedan od dvojice mladića osumnjičenih za planiranje terorističkog napada na koncertu Taylor Swift radio je na postavljanju pozornice. Iako ne postoji konkretna prijetnja bendu, policija je prisutna u uniformama i civilu kako bi zajamčila sigurnost članova grupe.

Taylor Swift gošća iznenađenja?

Mediji su ranije pisali da bi se Taylor Swift mogla pojaviti kao gošća iznenađenja. Kleine Zeitung piše da se koncerti poklapaju s datumima na koje je Taylor slobodna. 

>>Na koncertu Coldplaya u Beču pjevali pjesmu Taylor Swift. Pogledajte video

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.