Što se to događa ispred McDonald's restorana u Zagrebu? Uprava pozelenila od muke

Foto: PR

ISTI MUŠKARAC uočen je jučer u prijepodnevnim satima kako prosvjeduje ispred nekoliko zagrebačkih McDonald's restorana. Viđen je s transparentima ispred McDonald'sa u Jurišićevoj ulici, dok je u narednih dva sata po ovoj vrućini uporno obilazio i druge restorane pa je tako stajao i ispred restorana u Pothodniku te McDonald'sa na Vrbanima.

Sudeći prema natpisima na transparentima koje je nosio, a koji glase „Di je nestao Pistachio“ i „Vratite Pistachio“ mirni prosvjednik zaintrigirao je prolaznike, goste, ali i djelatnike McDonald'sa. Svi su se pitali o čemu je riječ. S obzirom na to da muškarac na transparentima jasno spominje pistaciju, može se zaključiti kako je nezadovoljan činjenicom da možda nije uspio nabaviti svoj željeni sladoled.

Naime, u McDonald's su krajem lipnja stigli dugo očekivani McFlurry Pistachio i McSundae Deluxe Pistachio sladoledi. Riječ je o dva noviteta koji su evidentno iz nekog razloga nestali iz prodaje. Korisnici društvenih mreža, posebice na Instagramu i TikToku već nekoliko dana negoduju i komentiraju kako su oduševljeni novim sladoledima, ali da ih zadnjih nekoliko dana ne mogu kupiti u pojedinim McDonald's restoranima jer da su nestali. Otišli su toliko daleko da u komentarima izmjenjuju informacije oko lokacija restorana u kojima su ga ipak uspjeli nabaviti.

Foto: PR

S obzirom na navedene događaje, McDonald's je dao objašnjenje cijele situacije. Evo što su odgovorili.

„Da, uočili smo mirnog prosvjednika. Razgovarali smo s njim. Rekao je da je oduševljen našim sladoledima od pistacije, ali da je ujedno razočaran što ga ne može nigdje nabaviti, pa je to nezadovoljstvo odlučio i javno iskazati. Što se tiče izostanka sladoleda, vjerovali smo da će naši gosti dobro prihvatiti nove sladolede, McFlurry Pistachio i McSundae Deluxe Pistachio. No, ne krijemo činjenicu da nas je ipak iznenadila takva popularnost. Hrvati zbilja vole naš sladoled, to je jasno. Jednostavno smo napravili krivu procjenu kod naručenih količina, pa smo radi velike potražnje ostali bez sladoleda u jako kratkom roku i on trenutno nije dostupan u McDonald's restoranima. Radimo na tome da ga vratimo, a možete ga očekivati kroz nekoliko dana ponovno u ponudi. Žao nam je radi toga i ispričavamo se svim našim gostima koji su ovaj put ostali kratkih rukava“, odgovorili su iz McDonald's Hrvatska.

Sudeći prema nastalom hypeu, sladoledi s kombinacijom preljeva od pistacije i komadića vafla su totalni ljetni hit koji će građani očigledno morati probati čim dođu u prodaju, a sve oko sebe obavijestiti i o tome kakvog su okusa.

Sponzorirani sadržaj donose Index i McDonald's Hrvatska u skladu s najvišim profesionalnim standardima. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.