Stručnjakinja za govor tijela komentirala Taylor i Travisa: Žele da ih svi primijete

Foto: Profimedia

Pjevačica Taylor Swift i njezin dečko, nogometaš Travis Kelce posljednjih su nekoliko dana u centru pozornosti zbog navodnog "ljubavnog ugovora". Društvenim mrežama se proširio dokument s logom tvrtke za odnose s javnošću Full Scope na kojem je pisalo da je par lažirao svoju vezu te da će prekinuti 28. rujna.

>> Širi se "dokument" prema kojem se čini da je veza Taylor i Travisa PR stunt

Međutim, tvrtka je ubrzo rekla kako je ugovor lažan, a Taylor i Travis pokušavaju svima dokazati da su zaista zaljubljeni. Tako su ovih dana zajedno bili na US Openu u New Yorku, a pred svima su razmjenjivali nježnosti. Pjevačica je na događaj stigla u crveno-bijeloj gingham haljini koju je uparila sa svojim zaštitnim znakom - crvenim ružem. Kelce je pak nosio upečatljiv outfit brenda Gucci.

Stručnjakinja za govor tijela: Taylor šalje poruku da je zaljubljena

Stručnjakinja za govor tijela Judi James tvrdi kako je Swift svojom modnom kombinacijom poslala "snažnu poruku da je zaljubljena". "Taylor nije djevojka koja radi stvari polovično i njezina vrlo javna, stilizirana pojavljivanja s Travisom ovdje izgledaju kao vrlo empatična poruka napisana s podebljanim slovima i uz dodatne emotikone, usred drame koja se dogodila prošli tjedan", rekla je ona, prenosi Mirror.

"Crvena gingham haljina i crveni ruž šalju snažnu poruku da je zaljubljena, kao i njezin govor tijela dok stoji s Travisovom rukom oko struka i pokazuje svoj zaljubljeni osmijeh dok naginje glavu prema prsima svog dečka. Jedna je ruka podignuta gore i iza njegovog vrata, otkrivajući tako njezin ranjivi pazuh i donji dio ruke, a čak i ruka koja se odmara na njegovoj na sebi ima prsten s crvenim srcem od rubina, okružen s nečim što izgledaju kao dijamanti. Taylorin ljubavni jezik je glasan i jasan ovdje i ne postoje znakovi suptilnosti jer cilja na to da svi primijete njezine osjećaje", dodala je Judi.

"Šalju poruku da su kao par vrlo dobri"

"Par se ustao kako bi postigao maksimalnu vidljivost, a u jednom trenutku pjevaju i plešu u slučaju da ih netko nije primijetio te da bi poslali poruku da su kao par vrlo dobri. Nakon njezinih prikaza zaljubljenosti, Taylor se okreće prema njemu kako bi ga romantično poljubila, prvo povlačeći njegov kardigan kako bi dobila njegovu pozornost.

Poze i rituali ovdje izgledaju kao da ih predvodi Taylor, dok Travis izgleda sretno, ali i pomalo zbunjeno. Čini se kako on želi preuzeti vodstvo, ali nije previše uvjeren u stvaranje svoje vlastite javne poruke", istaknula je stručnjakinja.

James je navela i kako je Taylorin poljubac bio nježniji i romantičniji, dok je Travis u svoj poljubac ubacio i malo komedije. "Čak i njihov smijeh izgleda kao empatičan, preuveličan prikaz kako bi fanovima poslali poruku da su sretni i da se zabavljaju zajedno", poručila je.

Što je pisalo u navodnom dokumentu?

Navodni plan, prema spomenutom dokumentu o kraju njihove veze, bio je da se objavi službena izjava, "tri dana nakon prekida" kako bi se, piše tamo, "omogućilo smirivanje početne medijske pomame i osigurala jasnoća". "Objava će biti pristojna i naglašavat će da par nastavlja dalje uz poštovanje jedno prema drugom", piše još.

Mnogi su tada komentirali da tekst djeluje amaterski napisano i kao da iza njega stoji Chat GPT.

Potvrdili su vezu 2023.

Podsjećamo, par je potvrdio svoju vezu u listopadu 2023., kada su snimljeni držeći se za ruke. U siječnju je Swift s Travisom slavila i osvajanje Superbowla, a on je tad snimljen kako joj govori da je voli. Nastavio ju je pratiti i na koncertima po Australiji, Aziji i Europi, a u jednom trenutku se čak pojavio i na pozornici s njom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.