"Tko će joj reći za lubenicu?": Amerikanka u Splitu jela grožđe, čudila se sjemenkama

Screenshot: TikTok

Amerikanka Jordan Walk trenutačno odmara na hrvatskoj obali te svakodnevno izvještava pratitelje na TikToku o svojim iskustvima, a jedan njezin video privukao je posebnu pažnju. Naime, Jordan je bila zaprepaštena grožđem koje je pojela, a problem je bio u sjemenkama. 

"Ima li sjemenki u grožđu?" pitala je Jordan na početku videa, držeći punu vrećicu ovog voća. "U Hrvatskoj sam i kad jedem grožđe, svaki put ispljunem sjemenke, što mi se nikad u životu nije desilo", nastavila je Amerikanka. 

"Meni to nema smisla"

Iznenađena i zbunjena, Jordan pokazuje dvije sjemenke na dlanu. "Ne znam. Očigledno sam previše Amerikanka, pa nikad nisam vidjela sjemenke u grožđu. Meni to nema smisla", rekla je.

@jordanwalk asking for a friend #croatia #foryou ♬ original sound - Jordan Walk

Brojni korisnici TikToka nisu propustili priliku komentirati ovu situaciju. Mnogi su bili začuđeni njezinom reakcijom i pitali su je što je očekivala da će naći u grožđu.

"Tko će joj reći za lubenicu?"

"To je zato što jedete nezdravu plastiku u Americi", "Nikad nisam okusila grožđe bez sjemenki", "Ako ste u Americi, sadnice grožđa su GMO, jer poljoprivrednicima daju sjeme koje će uroditi plodom, ali ne može reproducirati novo voće", "Dobro došla u stvarnost", bili su samo neki od komentara. "Tko će joj reći za lubenicu?" našalio se jedan pratitelj. 

Bilo je i onih koji su razumjeli njezino pitanje jer, kako kažu, i oni su u nekim državama jeli grožđe bez sjemenki. "Mi u Belgiji imamo i jednu i drugu vrstu i možeš birati koje želiš jesti", "Kod nas u Danskoj svi više vole grožđe bez sjemenki", napisali su. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.