Tko je ministrica koja je poljubila Macrona? To joj nije prvi javni gaf

Foto: Profimedia/Twitter

Francuska ministrica sporta Amelie Oudea-Castera i dalje je u centru pozornosti nakon poljupca s predsjednikom Emmanuelom Macronom koji je mnogima izgledao previše intimno. Korisnici društvenih mreža taj su poljubac usporedili s poljupcem ljubavnika.

Macron ju je smijenio s pozicije

Ona je bivša profesionalna tenisačica. Prije nego što je postala ministrica sporta, kratko je bila i ministrica obrazovanja. Naime, Macron ju je u siječnju ove godine imenovao ministricom obrazovanja, no na toj je poziciji bila manje od mjesec dana. Macron ju je smijenio nakon otkrića da je djecu upisala u otmjene privatne škole te zbog neprimjerenih komentara na račun javnih škola.

Zaplivala u Seini

Sredinom srpnja zaplivala je u pariškoj rijeci Seini čime je htjela pokazati da je rijeka dovoljno čista da se u njoj, u vrijeme Olimpijskih igara, održe natjecanja u daljinskom plivanju i plivački dio triatlona. Ranije je ministrica izjavila da će održavanje natjecanja u Seini biti događaj stoljeća te da se to mora dogoditi zbog francuske baštine.

Podsjetimo, njihov poljubac našao se na meti negativnih komentara na društvenim mrežama, a najviše zbog toga što je Macron u dugogodišnjem braku s Brigitte, kao i Amelie sa svojim suprugom Fredericom. "Želim vjerovati da su samo jako prijateljski nastrojeni", "Ja svog dečka tako ljubim. Sramota", bili su neki od komentara na društvenoj mreži X.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.