U četiri sata prodano 15.000 ulaznica za Thompsonov koncert u Dugopolju

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Nakon zakazana dva nastupa u Imotskom, Marko Perković Thompson će 16. kolovoza nastupiti u Dugopolju. Ulaznice su danas u podne puštene u prodaju, a organizatori su objavili kako napreduje prodaja.

"U prvih 4 sata prodano je prvih 15.000 ulaznica za koncert u Dugopolju što je potvrda i nama kako će nadolazeći koncerti biti pravi spektakl", pohvalili su se organizatori događaja na stranici Imotski Ne Zaboravi.

Dragi prijatelji, kao organizatori nadolazećih Thompsonovih koncerata u Imotskom i Dugopolju imamo potrebu zahvaliti...

Objavljuje Imotski Ne ZaboraviPetak, 2. kolovoza 2024.

Nastupa s Bulićem i Zečićem, a zatim dva puta sam

Podsjetimo, to je drugi samostalni koncert Marka Perkovića Thompsona nakon dvije godine pauze. Prvi samostalni održat će se 8. kolovoza na stadionu Gospin dolac u Imotskom.

Dva dana prije toga Thompson nastupa uz Matu Bulića i Dražena Zečića također u Imotskom. 

"Nekoliko mjeseci ga je sin nagovarao da se vrati nastupima. Thompson mu je obećao da će to i učiniti. Stoga se na nagovor sina Ante Mihaela odazvao da bude gost s par pjesama u Imotskom", objasnio je nedavno menadžment glazbenika.

Karte za taj koncert rasprodane su u rekordnom roku, samo 48 sati od puštanja u prodaju. Dražen Zečić potvrdio je da je za to zaslužan Thompson. Isto se dogodilo i sa samostalnim koncertom u Imotskom - karata nakon nekoliko sati više nije bilo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.