Ušao u apartman na Pagu (od 100 eura dnevno) pa zatekao ovu poruku na veš mašini

Ilustracija: Shutterstock (Na fotografiji nije događaj iz teksta)

Jednog turista na Pagu dočekalo je iznenađenje u apartmanu koji je dnevno plaćao 100 eura. Naime, na perilici rublja dočekao ga je cjenik kakav se ne viđa često.

"Cijena smještaja je 100 eura po danu, a u tu cijenu nije uključena veš mašina. Odnosno, ako želite oprati veš, to vas može koštati čak osam eura. Međutim, ako ćete koristiti brzo pranje, odnosno program 30 minuta, to će vas koštati pet eura", objasnio je gost apartmana za Dnevnik.hr.

15 minuta pranja košta 3 eura, a 30 minuta pranja 5 eura. Vlasnik apartmana "cjenik" je nalijepio na perilicu rublja.

Cjenik za oštećene stvari

Početkom srpnja još je jedan cjenik s Paga pokrenuo raspravu na društvenim mrežama. Taj cjenik je imao popis predmeta za koji gosti moraju platiti naknadu ako ih slučajno oštete. U cjeniku se navodi da se za uništenu klimu plaća naknada od 150 eura, za uništenu metlu 15 eura, izgubljeni ključ 100 eura, uništena vrata i štokove 500 eura, a za uništeni madrac 150 eura. 

"KLIMA UKLJUČENJE BEZ ZNANJA VLASNIKA 150 EUR" Hrvatski turizam na najjače Sin sa curom uzeo neki apartman i na ulazu...

Objavljuje Saša PavlićSubota, 13. srpnja 2024.

Najveći hit je naknada za korištenje klime. Naime, ako gosti uključe klimu bez znanja vlasnika, moraju platiti – 150 eura. 

Imate sličnu priču iz hrvatskih apartmana? Pošaljite nam na desk@index.hr

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.