Vozač u Makarskoj autom zagradio jedini prilaz kući, evo kako se proveo

Foto: Prometne zgode i nezgode

Nesvakidašnja situacija dogodila se u Makarskoj. Jedan vozač Fiata nepropisno je parkirao, odnosno zagradio je prilaz kući i garaži, zbog čega je dobio poklon koji mu se nimalo neće svidjeti. 

Fotografije skupile tisuću lajkova u sat vremena

Netko mu je automobil zaprljao kavom i jajima, a uz to je dobio i buket cvijeća te poruku. Fotografije automobila objavljene su na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode.

"Talentirani vozač je vlasnicima kuće zagradio jedini prilaz kući (stepenicama do kata) i garažu cijelu blokirao. Za brisačem je bila poruka WITH LOVE", piše u opisu fotografija koje su skupile preko tisuću lajkova u sat vremena.

"Talentirani vozač je vlasnicima kuće zagradio jedini prilaz kući (stepenicama do kata) i garažu cijelu blokirao. Za brisačem je bila poruka WITH LOVE" Makarska

Objavljuje Prometne zgode i nezgodePetak, 2. kolovoza 2024.

Tko god da je ovo učinio automobilu naišao je na odobrenje korisnika Facebooka. "Tako i treba postupati", "Buket je zakon", "Sa stilom, svaka čast", "Dobro je i prošao, gume su skuplje od pranja auta", "Dobro je i prošao", "Vjerojatno mu nije prvi put da tako tu parkira", neki su od komentara ispod objave.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.