Youtuber smršavio i razljutio 4 milijuna pratitelja: "Potpuno nas je prevario"

Screenshot: YouTube

Nicholas Perry, poznatiji kao Nikocado Avocado, youtuber je koji ima više od 4 milijuna pratitelja na svom kanalu. Proslavio se pretjeranim jedenjem hrane i ekstremnim debljanjem, a sada je svoje obožavatelje ostavio bez teksta kada je pokazao da je smršavio 114 kg, prenosi The Mirror. U novom je videu Perry pokazao svoju vitku figuru pa priznao da videe nije snimao dvije godine kako bi izgradio strukturu tijela koju ima sada.

To je neke ostavilo zbunjenima jer je objavljivao videozapise do prije tri mjeseca, a posljednji je bio 1. svibnja 2024. kada je izjavio da je "prekinuo" svoj put mršavljenja i da je "vrijeme da se ponovno udeblja".

Youtuber: Ovo je bio društveni eksperiment

"Uvijek sam dva koraka ispred. Ovo je bio najveći društveni eksperiment u cijelom mom životu. Zabrinjavajuće je, ali i zadivljujuće promatrati sva ta dezorijentirana bića kako lutaju internetom u potrazi za pričama, idejama, u kojima se osjećaju ohrabreni, angažirani.

Dakle, ja sam zlikovac jer sam sebe napravio takvim i nastavit ćete konzumirati te priče o meni godinu za godinom. Jučer su me ljudi nazivali debelim i bolesnim, dosadnim i nebitnim... Uspio sam ostati dva koraka ispred svih, šala je na vaš račun", obratio se youtuber svojim pratiteljima. 

Neki njegovi pratitelji su ljutiti jer ih je prevario

"Vjerojatno je snimio puno videa kad je bio veći i samo ih je objavljivao ponekad, dok je u stvarnom životu zapravo gubio na težini dvije godine, potpuno nas je prevario", napisao je jedan korisnik društvenih mreža, a mnogi su se s njim složili. "Uvijek sam govorio da ću krenuti na dijetu kada to napravi i Nikocado Avokado, sada više nemam izgovora", našalio se jedan pratitelj. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.