LIGA PRVAKA

Mladi veznjak donio pobjedu Liverpoolu, Ajax i Atalanta međusobno odlučuju o prolazu

Foto: Getty Images/Gulilver Image

ODIGRANO je peto kolo grupne faze u grupi D Lige prvaka.

Liverpool je kod kuće svladao Ajax s minimalnih 1.0 i osigurao prolaz u osminu finala. Jedini pogodak postigao je 19-godišnji veznjak Curtis Jones nakon velike greške Ajaxovog golmana Onane koji je potpuno krivo procijenio let lopte.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOL JONESA ZA POBJEDU.

Ova pobjeda velika je i zato što ju je Liverpool ostvario uz velike probleme s ozljedama zbog kojih nisu igrali Alisson, Alexander-Arnold, Thiago, Van Dijk, Milner, Keita, Oxlade-Chamberlain, Gomez i Shaqiri.

Atalanta je u Bergamu propustila veliku šansu i odigrala je tek 1:1 s Midtjyllandom kojem je to bio prvi bod ove sezone u Ligi prvaka. 

Danci su poveli sjajnim golom Scholza koji je pogodio rašlje nakon što obrana Atalante nije uspjela očistiti jednu situaciju.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOLČINU SCHOLZA.

Bitan bod domaćinu donio je Romero lijepim golom glavom u 79. minuti. Iako je pucala čak 18 puta prema golu suparnika, Atalanta nije stigla do preokreta.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOL ROMERA.

U zadnjem kolu Ajax i Atalanta će u međusobnom ogledu u Amsterdamu odlučivati o prolasku u osminu finala. Ajaxu igra samo pobjeda, dok bi Talijani prošli dalje i s remijem.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.