BARCELONA

Pobjeda Barcelone na Ibizi ostavila upitnike o Rakitiću i drugim igračima

Foto: EPA

Quique Setien za gostovanje na Ibizi izmiješao je momčad i standardnim igračima pridružio nekolicinu onih koji rijetko dobivaju prilike.

Antoine Griezmann bio je prevaga, zabio je oba gola u pobjedi 2:1 u šesnaestini finala Kupa kralja, a drugi je stigao u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Iskusni igrači poput Ivana Rakitića i Nelsona Semeda nisu impresionirali, a mladi igrači Riqui Puig i Carles Perez olako su propustili ukazanu šansu, piše Marca.

Semedo

Igrao je na desnom krilu i bio potpuno neprimjetan. Nije puno pokazao u obrani, a ni u napadu.

Riqui Puig

Ovakve utakmice mora iskoristiti kako bi napredovao. Nije kontrolirao utakmicu i uslijedila je zamjena.

Carles Perez

Loša noć za talentiranog nogometaša. Bio je potpuno bezopasan za gol Ibize i prvi je napustio teren. Barcelonin mladi napadač je s krila premješten u središnjicu napada pored Griezmanna, gdje se loše snašao.

Junior Firpo

Mladi obrambeni igrač djelovao je potpuno izgubljeno, pa je Setien umjesto njega ubacio iskusnog Jordija Albu. Ta odluka je promijenila tijek utakmice.

Ivan Rakitić

Susret protiv Ibize bio je jedan od njegovih najslabijih u posljednjih nekoliko mjeseci. Očekivalo se da će iskusni vezni igrač nametnuti autoritet i preuzeti kontrolu igre Barcelone. To se nije dogodilo pa ga je Setien zamijenio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.