Plenković objavio fotku s Dalićem nakon utakmice pa glumio analitičara

Foto: Andrej Plenković/X

"Puna podrška izborniku Daliću i hrvatskim reprezentativcima! Hrvatska je uvijek uz vas. Sretno Vatreni u utakmici protiv Italije", napisao je premijer Andrej Plenković na X-u uz objavu fotografije sa Zlatkom Dalićem nakon što je Hrvatska remizirala s Albanijom 2:2 u drugom kolu Europskog prvenstva.

Podsjetimo, Albanija je u prvom poluvremenu vodila 1:0, Dalićeva ekipa uspjela je preokrenuti rezultat. Ali u 95. minuti Albanija je postigla pogodak za podjelu bodova. 

"Mala dekoncentracija na kraju"

"Mala dekoncentracija na kraju i završilo je 2:2. Vidjeli smo se s izbornikom Zlatkom Dalićem i ohrabrili njega i ekipu. Igra se do kraja, do zadnje minute. Prema tome, nakon poraza i neriješenog, vrijeme je za pobjedu", rekao je Plenković nakon utakmice. 

"Imati tri velika odličja u posljednjih pet ili šest godina… to su fascinantni uspjesi. Ta europska prvenstva nam očito malo manje leže, to je očito postalo pravilo. Igra se još u ponedjeljak i učiniti sve za prolaz, a onda je sve otvoreno. Ne bi bilo prvi put da oni koji su bili lošiji u grupi na kraju budu među najboljima."

Susret protiv Italije u Leipzigu na rasporedu je u ponedjeljak od 21 sat.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.