Zagrepčanka uhodila bivšeg i prijetila mu. "Polomit ću ti kičmu i sve zube"

Ilustracija: Shutterstock

Zagrepčanka u dobi od 35 godina optužena je zbog nametljivog ponašanja prema bivšem partneru. U optužnici stoji da je žena tijekom kolovoza i rujna prošle godine, nakon prekida veze, svakodnevno uhodila bivšeg, piše N1.

Tužiteljstvo tvrdi da je dolazila svojim autom pred njegovu kuću, a kada je jedne večeri on izašao na ulicu, fizički je nasrnula na njega. Ošamarila ga je i unijela mu se u lice te govorila: "Šta je, šta je, pičko jedna, šta mi možeš?"

Rekao joj da ne želi vezu, ona mu uzvratila novom prijetnjom

Muškarac joj je tada jasno rekao da ne želi ništa više imati s njom te je čak blokirao njezin broj mobitela. No nastavio je dobivati obavijesti da ga bivša i dalje pokušava nazvati. S obzirom na to da ga je sve to uznemirilo, još jednom ju je kontaktirao da joj ponovno kaže da ne želi vezu s njom.

Žena mu je na to uzvratila novom prijetnjom: "Kada te vidim, razbit ću ti glavu, izbit ću ti zube i polomiti ti kičmu, jesi li me čuo dobro, polomit ću ti kičmu kada te drugi put vidim i polomiti sve zube."

Uhođeni muškarac: Ona u spavaćoj sobi ima pušku, a rekla je da ima i pištolj

Uhođeni muškarac je tijekom istrage opisao kako je 35-godišnjakinju upoznao u kafiću u kojem je radila kao čistačica. Upustili su se u intimnu vezu, no ubrzo je shvatio da s njom nešto nije u redu, piše N1.

"Provjeravala je stalno jesam li kod kuće. Čak mi je slala svoju prijateljicu da me provjerava. Dolazila je i pokušavala razgovarati s mojom majkom. Uplašio sam se prijetnji bivše jer sam u njezinoj spavaćoj sobi vidio jednu pušku, a sama mi je rekla da ima pištolj", rekao je muškarac.

Tužiteljstvo traži kaznu od 10 mjeseci zatvora uvjetno

Optužena tvrdi da nikada nije bila u vezi s muškarcem koji ju je prijavio zbog uhođenja i prijetnji. "Znam ga samo iz viđenja jer je dolazio u lokal u kojem sam radila", rekla je istražiteljima.

Tužiteljstvo je protiv 35-godišnjakinje podiglo optužnicu i traži 10 mjeseci zatvorske kazne uvjetno na tri godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.