Splitski kriminalac oslobođen optužbe da je prijetio zamjenici šefice Uskoka

Dean Majstorović Điđi nepravomoćno je oslobođen optužbe da je prijetio zamjenici ravnatelja Uskoka Nataliji Petković koja je zastupala optužbu u slučaju zbog kojeg kriminalac služi zatvorsku kaznu od 10 godina, piše Dalmatinski portal.

U zatvoru je završio zbog ustrojavanja zločinačke organizacije koja je po Splitu palila lokale, pripremala likvidacije te spremala šverc droge iz Južne Amerike.

Osnovanost optužnice i vjerodostojnost svjedokinje dovedeni u pitanje

Splitski Općinski sud smatra da nije nedvojbeno dokazano da je Majstorović uistinu zaprijetio Petković. Joško Čeh, branitelj šefa splitske kriminalne skupine, uspješno je doveo u pitanje osnovanost optužnice i vjerodostojnost glavne svjedokinje koja je u sporu s Majstorovićem zbog navodno neplaćenog stana.

Optužnica se bazira na razgovoru kojeg su vodili svjedokinja i Majstorović. Ona ga je pitala kada će donijeti novac, na što joj je on odgovorio da nije u Hrvatskoj jer ga je Petković stavila na spisak za uhićenje. Požalio se kako mu je zatvorila kućne prijatelje i najavio osvetu, prenosi Dalmatinski portal.

"Likvidirat ću svakog tko mi stane na put pa i Nataliju Petković"

"Prebit ću je, skratiti za glavu, ubiti. Likvidirat ću svakog tko mi stane na put pa i Nataliju Petković", prijetio je Majstorović, navodi se u optužnici DORH-a iz srpnja 2020. godine.

Branitelj Čeh kazao je kako je svjedokinja upoznala policiju sa sadržajem razgovora više od godinu dana kasnije kada je davala iskaz o navodnoj prevari oko stana.

Branitelj misli kako svjedokinja ima razlog neosnovano teretiti Majstorovića kako bi ojačala svoju poziciju u postupku za prevaru oko stana, piše Dalmatinski portal.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.