Ako nosite ove cipele u noćnom izlasku, žao nam je - stari ste

Foto: Press

AKO ste jedni od onih koji se sređuju za noćni izlazak i partijate u cipelama na visoku petu - imamo loše vijesti za vas. Naime, generacija Z tvrdi da su cipele na visoku petu teški modni promašaj kad su u pitanju noćni izlasci. 

Najbolji dokaz tome je viralni video iz noćnog izlaska koji je objavila tiktokercia @amandaleefarinaa, a na kojoj se vidi kako sve djevojke nose traperice i tenisice, a visokih peta nema nigdje na vidiku. 

@amandaleefarinaa PS it’s also 90 degrees in the middle lf july #foryoupage #liveinthemoment #trendsetter #copypaste #upstateny #fridaynight #summervibes ♬ Girls just wanna have fun 2k19 remix - KB

Snimka je pogledana 6.6 milijuna puta, a modni trend generacije Z izazvao je podijeljene reakcije. Naime, dok je nekima ležerno izdanje za noćni izlazak skroz OK, milenijalci pišu kako djevojke propuštaju priliku da se dotjeraju za izlazak. 

Milenijalcima se ne sviđa modni trend 

"Najbolji dio izlaska bilo je sređivanje", "Prije se u klubove nije moglo ući u trapericama ili tenisicama", "Moda se definitivno promijenila, ja imam 35 godina i kad smo izlazile u klubove, nosile smo mini haljine i štikle čak i kad je vani padao snijeg", komentirali su. 

Neki su spomenuli takozvanu "Green Dress Lady”, 34-godišnju ženu u zelenoj haljini koja je prošlog mjeseca postala viralna kad je na TikToku postavila pitanje zašto djevojke više ne nose štikle u klubovima. 

"Vratite štikle u klubove" 

"Trebamo li izaći iz "mirovine" i naučiti djevojke kako da nose štikle u klubovima? Dio zabave u izlascima je skakanje na kauču u petama. Moramo naći način da se štikle vrate u klubove, što radite? Koja je svrha odlaska u klubove ako se nećete srediti?" upitala je. 

@raechristine___ Don’t get me wrong I believe in being comfortable but I don’t think the club is the place for that 😅😭😂 #lasvegas #fyp #nightlife #clubbing ♬ original sound - Rae Christine

"O tome je govorila gospođa u zelenoj haljini i ja se slažem", "Dami u zelenoj haljini svi duguju ispriku" i  "Vratite modu Paris Hilton u klubove", neki su od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.