ANKETA Tko je zgodniji - Jakov Kitarović ili Josip Vrlić?

Foto: Luka Stanzl/Igor Kralj/PIXSELL/Profimedia

KOLINDA Grabar-Kitarović ispričala je svoje dojmove s Olimpijskih igara u Parizu, gdje je sa svojim suprugom Jakovom Kitarovićem bodrila hrvatske sportaše. Između ostalog podijelila je i anegdotu s tribina, na kojima su s Kolindom i Jakovom bile i holivudske zvijezde poput Natalie Portman, Ryana Goslinga i Eve Mendes.  

Bivša predsjednica otkrila je da je Jakov bio taj koji je privukao dosta pažnje. 

"Zamijenili su ga sa stasitim hrvatskim vaterpolistom" 

"Jakov je, zahvaljujući svom stasu i crveno-bijelom dresu hrvatske olimpijske reprezentacije, ostao zabilježen na mnogim profilima, pa tako i na X-profilu glasovitog američkog glumca, komičara i voditelja Jimmyja Fallona. Međutim, umrla sam od smijeha kad ga je vozač taksija, u koji smo uskočili u kasnim noćnim satima nakon finala u košarci, zamijenio za stasitog hrvatskog vaterpolista čije su fotke doista postale viralne", napisala je. 

Vaterpolist postao viralni hit 

Podsjetimo, hrvatski vaterpolist Josip Vrlić je zbog svog stasa postao viralna senzacija na društvenim mrežama.

Fotke nastale uoči utakmice hrvatske reprezentacije s mađarskom postale su viralne i prikupile su čak 14 milijuna pregleda u jednom danu, a mi vam postavljamo jednostavno pitanje: Tko je zgodniji, suprug bivše predsjednice ili stasiti vaterpolist? 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.