Ben Affleck snimljen s bivšom ženom, proslavili su uspjeh 18-godišnje kćeri Violet

Foto: Profimedia

Glumac Ben Affleck viđen je s bivšom suprugom, glumicom Jennifer Garner i kćeri Violet koja uskoro kreće na fakultet. Prema Daily Mailu,18-godišnja Violet je upisala Sveučilište Yale, što su mediji zaključili jer je u jednom trenutku nosila majicu tog sveučilišta.

Violetin veliki uspjeh zajedno su, obiteljski, proslavili, a pridružio im se i sin Fin. Osim Violet i Fina, Garner i Affleck imaju još jedno dijete, sina Samuela. Njihov brak je trajao od 2005. do 2018. godine.

Affleck je prije par dana proslavio 52. rođendan. Tim ga je povodom posjetila njegova bivša supruga Jennifer Garner.

Došla i J.Lo

Bena je za rođendan posjetila i supruga Jennifer Lopez, piše Daily Mail. Glumica je došla nekoliko sati nakon što je Garner otišla. Naime, nedavno je za spomenuti medij nekoliko izvora bliskih paru potvrdilo da su Affleck i Lopez finalizirali papire za razvod, ali još ih nisu predali.

"Sredili su papire već prije mjesec dana, ali čekaju pravo vrijeme da to objave. Jennifer i Ben će objaviti zajedničku izjavu u kojoj će reći da su se borili da njihov odnos uspije, ali nisu uspjeli. Nisu mogli doći do kompromisa. Ono što su prije imali je nestalo i oboje su to prihvatili", rekao je nedavno izvor. Jennifer je krajem srpnja proslavila 55. rođendan, ali Ben nije došao na zabavu.

Garner pokušala savjetovati Afflecka oko razvoda

Garner se pak odlučila povući iz "cirkusa koji okružuje brak njezina bivšeg supruga Bena Afflecka s Jennifer Lopez", tvrde izvori za Daily Mail.

Upućeni su ranije otkrili da je 52-godišnja glumica pokušala savjetovati bivšeg supruga Afflecka i J. Lo te im je navodno pokušavala pomoći riješiti probleme, no čini se da joj je prekipjelo. "Jen je na kraju Benu rekla da to mora riješiti sam. Postalo joj je previše bolno jer se prisjećala njihovog razvoda", dodaju izvor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.