Detalji razvoda: J. Lo i Ben nisu potpisali predbračni ugovor, sad dijele milijune

Foto: EPA

Strani mediji raspisali su se o detaljima razvoda Jennifer Lopez i Bena Afflecka. Saznalo se tako da je pjevačica i glumica kao datum kada su prestali živjeti zajedno navela 26. travnja 2024. godine. Datum podnošenja zahtjeva je 20. kolovoza, točno na drugu godišnjicu njihovog vjenčanja u Georgiji, održanog 20. kolovoza 2022. godine.

Mnoge je iznenadila informacija da par navodno nije potpisao predbračni ugovor. Bez sklopljenog predbračnog ugovora individualna zarada Jennifer i Bena u posljednje dvije godine - bilo da se radi o filmskim projektima ili drugim velikim poslovima - zajedničko je vlasništvo.

O koliko love je riječ?

Jennifer, koja ima neto vrijednost od 400 milijuna dolara, snimila je četiri filma otkako se udala za Bena, uključujući projekt This Is Me... Now: A Love Story, vrijedan 20 milijuna dolara, koji je sama financirala i koji dokumentira romansu para. Lansirala je i koktele Delola te je trebala krenuti na svjetsku turneju, koja je na kraju otkazana.

Ben, koji ima neto vrijednost od 150 milijuna dolara, glumio je u filmovima Air (2023.) i Hypnotic (2023.). Također je nedavno završio produkciju nastavka filma Računovođa iz 2016. Da bi se stvari dodatno zakomplicirale, Jennifer i Ben radili su zajedno na nadolazećem filmu Unstoppable. Affleck producira projekt s Mattom Damonom, a Lopez glumi.

Navodno je odluku o konačnom razvodu potpirilo upravo neslaganje oko novca. TMZ piše da pregovori o financijskoj nagodbi traju već mjesecima. U svibnju su na prodaju stavili i vilu u kojoj su živjeli zajedno. Kupili su je za 60 milijuna dolara, a prodaju je za 68 milijuna.

Podsjećamo, Lopez je u utorak podnijela službeni zahtjev za razvod dvogodišnjeg braka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.