Dječaci iz Koprivnice učinili dobro djelo, svojim potezom ganuli mnoge

Foto: Crveni križ Koprivnica/Facebook

CRVENI križ Koprivnica objavio je na Facebooku da su tri dječaka iz okolice Križevaca učinila dobro djelo kako bi pomogla korisnicima Pučke kuhinje. Dječaci su vidjeli da korisnici čekaju obrok na velikim vrućinama, pa su odlučili od vlastitog džeparca donirati vitaminske napitke. 

"Ova tri dječaka velikog srca iz našeg susjedstva vidjeli su kako korisnici Pučke kuhinje strpljivo čekaju svoj obrok na ovim vrućinama i odlučili su nam od svog džeparca donirati tri kutije vitaminskog napitka!" piše u objavi Crvenog križa. 

Djelatnici su podijelili svojim korisnicima napitke i tako im olakšali čekanje obroka na vrućinama, a dječake su javno pohvalili zbog njihovog dobrog djela. 

"I mala kap čini veliku rijeku dobrote" 

"Hvala, dečki jer ste svojim primjerom pokazali da i mala kap čini veliku rijeku dobrote. Sve vas pozivamo da se ugledate na ove mladiće i svojim donacijama pomognete radu naše Socijalne samoposluge u kojoj je sve više praznih polica", poručili su. 

Inače, svaku materijalnu ili financijsku donaciju možete donijeti radnim danom od 7 do 15 sati u sjedište Crvenog križa Koprivnica u Herešinskoj ulici 33, a ove subote, 24. kolovoza, u Supernova centru Koprivnica organizirano je prikupljanje donacija od 9 do 13 sati. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.