Marco Cuccurin otkrio koliko zarađuje: "Mogu vam reći da prihodi variraju"

Foto: Instagram

Influencer Marco Cuccurin nedavno je otkrio da postoji pitanje na koje ne voli odgovarati, a to je koliko influenceri zarađuju.

"Moram biti iskren, ovo pitanje smatram izuzetno nepristojnim. Često su djeca ta koja su znatiželjna u vezi s prihodima. Vi sigurno nikad ne odete kupiti pecivo ili kruh u pekaru pa onda ženu koja radi tamo pitate za plaću. Ili primjerice ja ne odem na šalter banke pa pitam ženu na šalteru kolika joj je plaća", rekao je Marco.

@markomarkec3 Koliko zarađujem? Što mislimo o toj temi, pristojno za pitati ili ne? Ne znam za vas, ali ja se zaljubio u @essence cosmetics gel za obrve #zarada #makeup #storytime #makebeautywow ♬ original sound - Marco Cuccurin🥥

"Ja znam da si nekad čak partneri, recimo muž i žena kriju plaću. Prijatelji si to nekad međusobno ne govore, a zašto od mene netko očekuje da ću to javno reći svima? I znam, razumijem, ja sam javna osoba pa se valjda očekuje da ću biti transparentan i oko toga. Mogu vam samo reći da možemo zaraditi i puno i malo. Kao zaključak ovog videa mogu reći da možemo zaraditi jednu hrvatsku plaću, a možemo i pet. Zapravo, ako puno radiš, možeš puno i zaraditi. Uz trud, rad i napredak. Zar ne?" poručio je.

Dok su u komentarima neki podržali stav da je nepristojno ispitivati ljude o njihovim prihodima, drugi smatraju da bi influenceri trebali biti otvoreniji o tome.

Kupio novi automobil

Nedavno je Marko podijelio vijest da je kupio novi automobil i da je to skrivao dva mjeseca. "Znam što će sada reći: 'Lako zarađen novac', 'Ahh, tko ti je to kupio?' Kada se sjetim sebe u djetinjstvu i mojih roditelja, koji su živjeli sa mnom sa socijalnom pomoći, ili kad se sjetim sebe kada sam jedva čekao kupiti svježi kruh, da ne moram jesti onaj suhi, ili kada mi je nona nove tenisice morala kupiti na 12 ili 24 rata da ne bih u školu išao s poderanim ili s rupom", ispričao je Marko na početku videa.

@markomarkec3 Od 0 do najnovijeg auta, nisam imao bogatog tatu iza sebe ili da mi je netko povlačio veze. Ne, nosio sam jedne tenisice i dve trenirke, prao se vikendom i štedio da imam za sladoled. Zapamtite uz trud, rad i vjeru u sebe do svega možete doći.. Voli vas Marco i puse od mo mišje sivog autića mene😘🚗 #vlog #auto #noviauto ♬ original sound - Marco Cuccurin🥥

Istaknuo je da je sa svime krenuo od nule. "Radio sam ovaj posao na društvenim mrežama nekad za 1000 i 2000 kuna i nisam imao puno. Klepao sam kraj s krajem", dodao je te poručio da je lijepo kada se do cilja stigne trudom i radom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.