Došli u Dubrovnik pa spavali u autu: Noćenje u hostelu je bilo 64 eura, preskupo je

Screenshot: Instagram

Travel bloger Francesco Sercia, koji za Instagram snima svoja putovanja, stigao je i u Dubrovnik. Međutim, smještaj mu je bio preskup, stoga je pronašao alternativnu opciju. "Očajna vremena zahtijevaju očajničke mjere", poručio je u opisu videa.

Bilo mu je preskupo dati 64 eura za noćenje u dubrovačkom hostelu pa je za 70 eura unajmio automobil s još dva muškarca koja ne poznaje. "Dubrovnik, prekrasan obalni grad u Hrvatskoj, često se naziva 'biserom Jadrana'. Njegove dobro očuvane srednjovjekovne zidine, kristalno čisto more i povijesni stari grad učinili su ga popularnim odredištem za putnike iz cijelog svijeta", napisao je u opisu videa kojim je prikazao kako je izgledalo njegovo noćenje.

"Ako planirate posjetiti Dubrovnik, pripremite se na cijene"

U videu pere zube ispred automobila, dok drugi muškarac spava u autu. "Ova popularnost ima svoju cijenu. Dubrovnik je poznat kao jedna od najskupljih destinacija u Hrvatskoj. Bilo da se radi o smještaju, restoranima ili čak osnovnim turističkim aktivnostima, cijene u Dubrovniku mogu biti znatno više u usporedbi s ostalim dijelovima zemlje", poručio je.

"Tijekom vrhunca turističke sezone troškovi mogu porasti, što ga čini manje povoljnom opcijom za putnike. Ako ga planirate posjetiti, mudro je pripremiti se na visoke cijene koje prate neosporan šarm grada", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.