Ekipa iz grupe Blink 182 pozvala obožavateljicu na pozornicu. Nije dobro prošlo

Screenshot: TikTok

AMERIČKI pop punk bend Blink 182 održao je koncert u Columbusu u Ohiju, a u jednom trenutku pozvali su obožavateljicu iz publike da im se pridruži na pozornici. Obožavateljica je dobila jedinstvenu priliku da s bendom otpjeva njihov hit iz 2001. First Date, i to pred tisućama fanove, no izgleda da je za nju pritisak bio prevelik.

Djevojka kao da se zamrznula, a basist Mark Hoppus uputio joj je pogled ohrabrenja. Osim što je pjevala izvan tonaliteta, pjevala je stihove druge pjesme, hita All The Small Things. 

@blink182italia Some days are f*cked and cannot be unf*cked, but props to this girl for even having the guts to get on stage in front of 17,000 people. I could never! And props to Mark, Tom, and Travis for handling this so gracefully! 🙏 🎥: Visual_Strategy7737 / @Kim ♬ suono originale - blink182italia

Hoppus joj je pokušao pomoći i povesti pjesmu, no bezuspješno, a neugodan trenutak zabavio je frontmena Toma DeLongea, koji se pokušavao suzdržati od smijeha. Obožavateljica je dala mikrofon gitaristu, a DeLonge je nastavio sa svirkom. 

Snimka je postala viralna i pregledana je 2.6 milijuna puta u nekoliko dana, otkako je objavljena. 

"Pjevala je All The Small Things umjesto First Date, djevojka je stvarala vlastiti Blink mash up mix", "Bio sam tamo, zvučalo je mnogo gore uživo", "Tomova reakcija je sve" i "Teški cringe", neki su od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.