Greškom joj spakirali Chanel torbicu od 11.000 eura, ona ju vratila i naljutila mnoge

Screenshot: TikTok

AUSTRALSKA tiktokerica Kathryn Tan u nedavnom je videu ispričala što joj se dogodilo tijekom boravka u Parizu, kada je posjetila Chanelov butik. Kathryn je razgledala ponudu u luksuznom butiku te odlučila kupiti cipele. 

"Kupila sam cipele, ali nisam bila sto posto sigurna za torbu, pa sam odlučila nastaviti s obilaženjem butika u gradu. Htjela sam prespavati i donijeti konačnu odluku", ispričala je, no tada nije ni slutila kakvo je iznenađenje čeka. 

@kathryynnt

Storytime on how Chanel accidentally gave me a $20k bag 😅 What would you have done?

♬ Dream - keshi

Kad se vratila u stan i otvorila kutiju s cipelama, ugledala je torbu, točnije model So Black Classic koji košta 11.000 eura. Naime, prodavač je uz cipele greškom spakirao i torbu, a potez djevojke iznenadio je mnoge. 

"Ne bih mirno spavala znajući da sam ugrozila nečiji posao" 

Kathryn je u videu rekla da je sljedećeg dana otišla u butik prodavaču vratiti skupocjenu torbicu. "Vjerujem da bi svakome palo na pamet da je zadrži. Dobivam puno poruka i ljudi se čude što sam je vratila. Ne bih mirno spavala znajući da sam ugrozila nečiji posao. Bili su tako ljubazni i strpljivi, dva sata su mi pomagali", rekla je. 

"To je prekrasna torba, sigurna sam da ću je moći kupiti jednog dana. Nadam se da će mi ovaj potez donijeti dobru karmu", zaključila je i dodala kako je prodavaču, koji je bio uznemiren zbog nestanka torbice, laknulo kad ju je vratila te joj je zahvalio i rekao da ima "dobru dušu". 

Izazvala podijeljene reakcije 

"Da je nisam vratila, bio bi u velikoj nevolji", rekla je tiktokerica, a njezin potez izazvao je podijeljene reakcije. "Ti si bolja osoba od mene", "Meni se dogodila slična stvar, a nisam dobio nikakvu zahvalnost. Zato to više nikada neću ponoviti" , "Curo, zadrži tu torbicu", neki su od komentara. Međutim, bilo je i onih koji su pohvalili njezin potez. 

"Dobro se uvijek vraća. Bravo", "Odlično si postupila. Nije važno koliko torbica košta, važan je tvoj integritet", pisali su. Što biste vi učinili u toj situaciji? 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.