Hawk tuah cura javno prozvala repera nakon što je podijelio njihove privatne poruke

Foto/Screenshot: Instagram

Haliey Welch, poznatija kao hawk tuah cura, nedavno je u intervjuu za TMZ otkrila da je odbila repera Yung Gravyja nakon što ju je pozvao na spoj. "Htio me izvesti, ali rekla sam da nisam zainteresirana", ispričala je.

Reper je nakon toga na Twitteru podijelio snimke njihovih privatnih poruka, tvrdeći da je samo pokušavao biti "ljubazan" te da joj se nije nabacivao.

Jedna od njegovih poruka glasila je: "Upravo sam pogledao tvoj profil i stvarno radiš ovo sranje kako treba, čestitke." U nastavku je dodao: "Stvarno sam te htio pohvaliti jer si prava šampionka. Ovo nije pokušaj da te šarmiram jer ne znam kakva ti je situacija s dečkom, ali volio bih da dođeš na moj nastup idući mjesec da me čuješ."

Javno mu je odgovorila

Međutim, Haliey je brzo odgovorila na njegovu objavu i podijelila dodatne snimke njihovog razgovora, ukazujući na to da su na reperovim screenshotovima nedostajali dijelovi koji pokazuju da je on prvi njoj poslao poruku. Na njegovu prvu poruku ona je odgovorila tek dva dana kasnije.

Njena reakcija izazvala je različite komentare na Twitteru. Mnogi su njezinu objavu nazvali nemilosrdnom. "Ovo je nemilosrdno pokazivanje dokaza", stoji u jednom komentaru.

Jedan korisnik napisao je: "Nema razloga za svađu, Gravy je dobar dečko, trebala bi ga upoznati." Haliey je potom pojasnila da između njih dvoje nema sukoba: "Nema svađe, samo se zabavljamo."

Neki su kritizirali Haliey zbog pokušaja da prozove repera, smatrajući da Yung Gravy nije učinio ništa pogrešno. "Nije te agresivno pozvao van. Nije bilo ni izravno", komentirao je netko, dok je drugi korisnik dodao: "U kojem trenutku u ovim snimkama je on tebe pozvao van?"

Snimka koja ju je proslavila 

Podsjetimo, Haliey je djevojka iz gradića u Tennesseeju koja je postala viralna senzacija nakon što se društvenim mrežama počela širiti snimka na kojoj dijeli seksualni savjet.  

Otkad je taj video postao viralan, skrivala se od javnosti i odbijala davati izjave, no istovremeno je lansirala liniju kapa, a zatim se pojavila kao gost na koncertu američke country zvijezde Zachyja Bryana. Zbog svoje iznenadne slave Haliey je nedavno istaknula da se "jako boji" kada je sama u javnosti te se požalila kako joj muškarci šalju jezive poruke

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.