Jedna od najljepših žena svijeta (59) progovorila o starenju: Uživam u svojoj dobi

Foto: EPA

MONICA Bellucci, talijanska glumica koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena na svijetu, 30. rujna proslavit će 60. rođendan, a u nedavnom je intervjuu za magazin iO Donna progovorila o planovima za rođendan, ali i o starenju. 

"Uživam u dobi, nastavljam otkrivati mnoge stvari" 

"Nemam pojma, ali sigurno ću ga rado proslaviti. Ne samo da sam još uvijek ovdje nego uživam u dobi u kojoj nastavljam otkrivati mnoge stvari. Rekla bih da se ne možete boriti i najavljivati rat elementu kao što je vrijeme, koje je daleko jače od vas: morate se dogovoriti, potpisati primirje i nadati se da će vas ono pomilovati. Voljela bih biti referentna točka za one mlađe od mene, kao što su moji 80-godišnji prijatelji bili i jesu meni", objasnila je. 

O ljubavi 

Inače, Monica glumi u nastavku filma Bubimir, koji režira njezin novi partner, slavni redatelj Tim Burton, a u razgovoru je progovorila o ljubavi. 

"Odrasla veza ne znači postati odgovorniji, naprotiv: to znači pronaći osobu koja ti još uvijek dopušta da budeš zaigran. Ali ne želim previše racionalizirati, inače se magija gubi. Objašnjavati ljubav je kao da ujutro zapisujete snove: čim ih stavite na papir, oni nestaju", rekla je. 

Film Bubimir 2 stiže u kina 5. rujna, a uz Monicu glume Michael Keaton u ulozi Bubimira te Wynona Ryder, Catherine O'Hara, Jenna Ortega, Willem Dafoe i Justin Theroux. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.