J.Lo pred svima čitala Benova ljubavna pisma. On poludio: O, moj bože

Screenshot: YouTube

Nakon što se otkrilo da je Jennifer Lopez kao datum rastave od Bena Afflecka u dokumentima navela 26. travnja, mnogi se pitaju prikazuje li njen dokumentarac The Greatest Love Story Never Told trenutak kada je u njihovom dvogodišnjem braku sve krenulo po zlu.

Naime, dokumentarac je sniman tijekom njihovog braka te je u njemu scena u kojoj Affleck poludi nakon što uhvati njene suradnike kako kopaju po njegovim ljubavnim pismima. Prema priči u dokumentarcu, Jennifer im je dala dopuštenje da čitaju njegova ljubavna pisma te im je rekla da u njima pronađu inspiraciju za njen sljedeći album.

Scenu možete vidjeti od 1:53

Poklonio joj knjigu s pismima, ona ju čitala suradnicima

Riječ je o pismima koja je on slao Lopez tijekom braka s bivšom suprugom Jennifer Garner te ih je dao uvezati u knjigu kako bi ih mogao pokloniti Lopez ako se pomire. 

"Knjiga koju sam joj dao bila je dolje. Ona kaže: 'Čitala sam je ljudima.' Svim tim glazbenicima je pokazivala moja pisma, a oni su još rekli da me sad zovu Pen Affleck. O, moj bože", rekao je pred kamerama zgroženi glumac.

"Privatne stvari su za mene svetinja", dodao je. Knjigu s pismima joj je poklonio na njihov prvi zajednički Božić nakon pomirenja i u njoj je sva korespondencija njih dvoje unazad 20 godina.

Podsjećamo, Lopez je u utorak podnijela službeni zahtjev za razvod dvogodišnjeg braka. Sve detalje o razvodu pronađite ovdje.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.