Kylie Jenner objavila fotke s jahte, iza nje se vide munje. Fanovi je upozorili

Foto: Instagram

Kylie Jenner (27) na Instagramu je objavila nekoliko fotki i video s jahte. Mnoge je zabrinula pozadina jer se iza nje vide tamni oblaci i munje te čuje grmljavina. U opis objave napisala je "Majka oluja" i dodala emojije oblaka i munje.

Objavu joj komentirala i sestra

Nekoliko njezinih pratitelja istaknulo je koliko je opasno što se naslonila na metalnu ogradu tijekom oluje s grmljavinom. "Ovo je bolesno", napisala joj je sestra Khloe Kardashian. "Držati se za metalnu ogradu tijekom oluje s munjama je ludo", "Netko bi joj trebao reći da ju je mogla pogoditi munja", "Nadam se da ste se okrenuli i otišli u suprotnom smjeru", samo su neki od komentara.

"Munje mogu putovati dugim udaljenostima kroz žice ili druge metalne površine. Metal ne privlači munju, ali pruža putanju koju munja može slijediti", piše Weather.gov. "Većina nesreća s munjama koje se ne dogode vani uzrokovane su provodljivošću. Bilo da ste unutra ili vani, svatko tko je u kontaktu s nečim povezanim s metalnim žicama, vodovodnim instalacijama ili metalnim površinama koje izlaze van je u opasnosti", dodaju.

"Ovo uključuje sve što se priključuje na električnu utičnicu, slavine i tuševe, telefonske slušalice sa žicom te prozore i vrata", tvrde.

Prati je gotovo 400 mil. ljudi

Na Instagramu je prati gotovo 400 milijuna ljudi, a ova objava prikupila je više od sedam milijuna lajkova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.