Machine Gun Kelly: Zbog kćeri sam se maknuo od droge, evo što mi je rekla

Foto: Profimedia

Glazbenik Machine Gun Kelly progovorio je o borbi s ovisnošću i riječima svoje kćeri koje su ga navele da promijeni život. Istaknuo je da je kći bila ključna za njegovo triježnjenje. Kelly ima 15-godišnju kćer Casie s bivšom partnericom Emmom Cannon.

U podcastu Million Dollaz Worth of Game rekao je da je Casie imala oko 11 ili 12 godina kada mu je rekla da zna da se drogira. "Počelo je s time da mi je kći rekla: 'Tata, znam kad si nadrogiran.' To mi je slomilo srce. Bio je to potpuni pad", poručio je.

Oslanjao se na drogu

Govorio je i svojoj ovisnosti o Adderallu. Objasnio je koliko se oslanjao na tu drogu kako bi stvarao glazbu te koliki je negativan utjecaj ona imala na njega i njegov život. "Mislim da sam vjerovao da su droge način da se postigne određena razina ili da se otključa nešto u tvom mozgu i vidio sam dobre i loše strane toga. Adderall je dugo bio velika stvar za mene. Išao sam od oralnog uzimanja do šmrkanja", ispričao je.

Otrijeznio se jer je želio biti bolji otac. Machine Gun Kelly, pravim imenom Colson Baker, otišao je na rehabilitaciju u kolovozu 2023. i tvrdi da je od tada trijezan. "Više ne pijem. Nisam pio od prošlog kolovoza", kaže glazbenik, koji je na odvikavanje otišao nakon završetka europske turneje 2023. godine.

Prije odvikavanja šuškalo se da je prekinuo s Megan

Prije nego što je reper otišao na odvikavanje, šuškalo se da je prekinuo s Megan Fox. Ona ga je prestala pratiti na Instagramu te su kružile glasine da je njihovoj vezi presudila treća osoba. Međutim, Megan je u listopadu 2023. objavila fotografiju s Kellyjem, čime je potvrdila da su i dalje skupa.

Megan i Machine Gun Kelly svoju su vezu započeli 2020. nakon njezina razvoda od Briana Austina Greena. Navodno su se zbližili tijekom snimanja filma Midnight in the Switchgrass. Zaručili su se u siječnju 2022.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.