Mateo i Izabel Kovačić sa sinom izašli u šetnju, ona pokazala trudnički trbuh

Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativac i igrač Manchester Cityja Mateo Kovačić iskoristio je sunčano vrijeme za šetnju sa suprugom Izabel i sinom Ivanom. Viđeni su u šetnji ulicama Cheshirea, gdje su ih fotografi snimili.

Mateo je za šetnju odabrao opuštenu sivu odjevnu kombinaciju, dok je Izabel odabrala dugu crnu haljinu, koja je istaknula njezin trudnički trbuh, a sve je upotpunila crnom jaknom. Ivana su držali za ruke dok su pili kavu, a kasnije ga je Mateo i nosio.

Inače, Mateo je u nedjelju bio zvijezda utakmice Manchester Cityja i Chelseaja na kojoj je zabio drugi pogodak za svoj klub, koji je naposljetku pobijedio rezultatom 2:0. Za pogodak je dobio brojne pohvale, a Mateo je kasnije na društvenim mrežama izrazio ponos. "Tri boda i dobra igra ekipe, nije loš početak sezone", napisao je.

Čekaju drugo dijete

Podsjetimo, Izabel je u početku skrivala trudnoću od javnosti, a uoči Europskog prvenstva otkrila je da čeka drugo dijete. Tada je na Instagramu objavila fotku u uskoj haljini kojom je naglasila trudnički trbuh.  

Mateo i Izabel vjenčali su se 2017. godine u Sesvetskim Selima, gdje su se i upoznali kad je Izabel pjevala u crkvenom zboru, a on bio ministrant. Sinčić Ivan stigao im je 2020., a krsni kum mu je bio Luka Modrić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.