Nekad najgledaniji streamer priznao da je slao neprimjerene poruke maloljetnoj osobi

Foto: Profimedia

Kontroverzni streamer Guy Dr. DisRespect Beahm napokon se oglasio nakon što je prije četiri godine dobio trajnu zabranu platforme Twitch. Nije bilo jasno zbog čega je došlo do zabrane, a Dr. DisRespect sada je otkrio da je slao "neprikladne" poruke maloljetnoj osobi 2017. godine zbog kojih su bivši Twitch zaposlenici reagirali. 

U objavi na X-u (bivšem Twitteru) napisao je da su to bili "ležerni razgovori koji su ponekad bili previše neprikladni", ali je negirao da je pedofil ili predator. Tvrdi da nije imao nikakve namjere iza tih poruka. "Nikada nisam trebao započeti te razgovore. To je moja greška, greška odrasle osobe, supruga i oca", napisao je 42-godišnjak i ispričao se svom timu i prijateljima. 

"Ako mislite da sam govno, to je u redu"

Dodao je kako protiv njega nikad nisu podignute kaznene prijave i da nije učinjeno ništa ilegalno te da nikad nije upoznao osobu s kojom se dopisivao. "Međutim, ako vam je zbog ove izjave neugodno i mislite da sam govno, to je u redu. Nisam više onaj tip koji je napravio ovu grešku prije toliko godina", zaključio je Beahm, dodavši da je umoran od društvenih mreža i da ide na odmor. Napisao je kako ne uzima odmor samo od streamanja već i od dužnosti u Midnight Societyju, developerskom timu koji je  osnovao.

Dr. DisRespect, jedan od nekoć najgledanijih streamera, napravio je skandal i 2019. godine, kada je suspendiran s E3 konferencije u Los Angelesu nakon što su on i kamerman uživo prenosili iz javnog toaleta. Organizatori su mu uzeli propusnicu, a nedugo zatim i njegov kanal s četiri milijuna pratitelja nestao je s Twitcha.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.