Ništa od Julie Roberts u nastavku "Zgodne žene": Ne pada mi napamet opet glumiti prostitutku!

JULIA ROBERTS ponovno je opovrgnula višemjesečna šuškanja o tome da će glumiti u nastavku filma "Zgodna žena" iz 1990. godine, koji je obilježio njenu karijeru i koji joj je donio Zlatni globus te nominaciju za Oscara. "Ne pada mi napamet opet glumiti prostitutku Vivian Ward!", odlučno je poručila slavna glumica.

"Čula sam i ranije glasine o tome i već sam ih u nekoliko navrata komentirala. I dalje stojim pri istom odgovoru: Nitko ne želi gledati sredovječnu kurvu!", dodala je 42-godišnja glumica ponovivši tako dio svoje izjave s početka ove godine kad su joj novinari također postavili isto pitanje.

Ranije je navela i kako nema ništa protiv romantičnih komedija, ali svaka uloga treba biti prilagođena određenoj životnoj dobi, a ona je za nastavak ovog filma, kako je kazala, "jednostavno prestara".

"Zgodna žena" je bio jedan od najisplativijih filmova u devedesetim godinama, a i dan danas slovi kao jedna od financijski najuspješnijih romantičnih komedija sa zaradom od gotovo pola milijarde američkih dolara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.